Isidora Simijonović biranim rečima govorila o njoj: Ona je simbol toga biti svoj!

Autor: Vanja Vladičić

28.02.2021 16:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram/Instagram printscreen

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram/Instagram printscreenIsidora Simijonović, mlada glumica koju često viđamo, kako na malim ekranima, tako i na dramskim pozornicama, u profesionalne vode zaplovila je igrajući u filmu Klip. O filmu je rekla da već i nije toliko aktuelan s obzirom na brzinu tehnološkog napretka i pritiska da uvek budemo lepi, srećni i mršavi koji dolazi sa društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Simijonovic (@simijonovicisidora)

Iskreno je govorila o koleginicama Mirjani Karanović i Branki Katić, profesionalnoj afirmaciji, osamostaljivanju i eventualnom napuštanju zemlje. Isidora je glumu završila u klasi inspirativne Mirjane Karanović, pa je pričala o njenom mentorstvu i lekcijama koje je na njenim časovima naučila.

- Mira Karanović je simbol toga biti svoj.

Razjasnila je Isidora utisak koji je profesorka ostavila na nju, objašnjavajući da ju je Mira baš tako i oblikovala - navodeći je da ostane autentična i svoja. Pored toga, isticala je da je važno biti požrtvovan i vredan.

- To su tri ključne stvari koje mi se čine da i kod nje kao glumice i osobe postoje. To je prenela na nas - dodala je ona.

Pročitajte i Mira Karanović o Ubicama mog oca: Umesto bezvrednog muškarca, stvorili smo jaku ženu

U razgovoru za ,,Super TV”, glumica se osvrnula i na svoju novu koleginicu iz predstave ,,Sumrak bogova”. Za Branku Katić imala je samo reči hvale, rekla je da se njih dve fenomenalno slažu i na sceni i van nje.

Prilikom biranja uloga, kako je rekla obilato se služila intuicijom i veruje da su i uloge nju birale, i da što je starija uspeva da sve brže proceni da li bi joj neka uloga bila inspirativna ili je ipak bolje da je zaobiđe.

Isidora je bila otvorena i povodom svojih strahova, za sebe je rekla da je pomalo razmažena i da joj prija udobnost života koju trenutno ima, pa da bi joj bilo teško da se odvaži da se preseli u inostranstvo i svoju sreću i snalažljivost okuša tamo.

Pročitajte i Branka Katić: Biti dobar čovek jedini je smislen cilj

- Mislim da su ljudi koji su imali takvo iskustvo u životu veoma bogati i utoliko sposobniji što su tako nešto uspeli da prežive. Ali ja se još poprilično plašim toga.