Megan Markl ne mari za pravila, nastavlja da krši sve protokole!

Autor:

23.08.2020 12:16

Foto:

Foto:Megan Markl ne zanimaju pravila kraljevske porodice

Supruga Britanskog princa Harija Megan Markl prekršila je sve protokole o nemešanju britanske kraljevske porodice u politiku, i apelovala na promene u predstojećim američkim izborima!

- Svi znamo koji je ulog ove godine. Ja to znam i mislim da i svi vi to zasigurno znate -rekla je Megan i dodala - Svi smo spremni za promene koje tako jako želimo i zaslužujemo.

Megan je istakla da su izbori način odavanja poštovanja starijim sugrađanima kao i nasledstva koje ostavljamo onima koji dolaze posle nas.

Neverovatna sličnost sestara Jahović, Emina predstavila sestru (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jul 3, 2020 at 2:34pm PDT

- Glasamo da bi odali poštovanje onima pre nas, i da bi zaštitili one koje dolaze posle nas, to održava jednu zajednicu, i to je jedina svrha izbora - rekla je.

Potpuno otuđeni od porodice

Poznato je da su Princ Hari i Megan Markl odlučili da se distanciraju od britanske kraljevske porodice, a svakim novim gestom urušavaju i ono malo međusobnog poštovanja koje je ostalo između njih.

Mladi bračni par odlučio je da se skrasi u Americi, pa i ne čudi potreba Megan da se oglasi povodom nadolazećih izbora, želeći da obezbedi što zdraviju sredinu za svoju decu, u kojoj će ona odrastati.

Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jun 24, 2020 at 11:26am PDT