Kontroverzni grčki biznismen upliće princa Harija u ilegalne poslove?

Autor:

07.09.2020 20:11

Foto:

Foto:



Princ Hari, kako navode strani mediji, mogao bi da snosi ozbiljne posledice zbog svojih postupaka.

Nedugo nakon selidbe princa Harija i njegove supruge Megan Markl, u Santa Barbaru, mediji su počeli da istražuju njihov privatni život. Dok je Megan obnovila stara prijateljstva, između ostalog i sa Ivankom Tramp, i posvetila se svojim ciljevima, mladi princ još uvek pokušava da se uklopi u svakodnevicu koja je potpuno drugačija od one u kraljevstvu.

Zbog toga je, kako piše portal Gossip Cop, Hari počeo da planira izuzetno isplativ posao koji bi mogao da mu donese veliku zaradu, ali i da ga pošalje u zatvor!

Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical) on Oct 29, 2018 at 7:23am PDT

Naime Hari i Megan dobili su priliku kojom bi velika zelena prostranstva svog doma mogli da iskoriste u poslovne svrhe i dobro ih unovče. Kako navode strani mediji, David Alki koji je inače poznat kao skandalozni multimilijarder, podelio je sa princom ideju o novom poslu. Objasnio mu je kako bi na svom imanju trebao da počne da sadi posebno seme marihuane, jer će mu mala količina ove biljke doneti nepresušan izvor novca.

Princ Hari suočen sa novim problemom: Da li su glasine o deportaciji tačne? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alki David (@alkidavid) on Feb 22, 2020 at 10:58am PST

- To je savršena prilika za njih dvoje - rekao je David za strane medije i dodao - Hari bi zbog toga postao bogati kralj marihuane.

Iako još uvek nije u potpunosti poznato kako je mladi bračni par stupio u kontakt sa kontraverznim milijarderom, David je javnosti poznat kao član imućne grčke porodice Alki. Takođe je učestvovao i u dizajniranju flašice za Coca-colu.

Pre manje od godinu dana bio je uhapšen zbog posedovanja više od pet hiljada biljki kanabisa. Čini se kako ovog puta ne želi ništa da rizikuje, pa je pronašao posrednika, koji bi obavljao prljav posao za njega.