Viktorija Bekam oprostila je Dejvidu Bekamu prevaru - da li će i on učiniti isto?

Autor:

17.09.2020 13:25

Foto:

Foto:



Legendarni par Dejvid i Viktorija Bekam sada vode idiličan i smeran život, ali nije uvek bilo tako, a u jednom trenutku brak im je čak visio o koncu.

- Ako me ne pozoveš, sledeći put kad te vidim dobićeš u međunožje. - Pripretila je Viktorija Adams sramežljivom Dejvidu Bekamu, dok je u martu 1997. godine napuštala klupske prostorije na stadionu Mančester Junajteda. Iako je bila sumnjičava prema fudbaleru, jer joj je njihovo ponašanje oduvek bilo odbojno, glad za slavom ipak je prevagnula. Želela je da bude, kako je jednom prilikom i sama priznala novinarima, slavna. Na kraju je popustila, a Dejvid je ubrzo postao čovek njenog života.

Ipak, čuveni par koji je više od 20 godina zajedno, te ima tri sina i ćerku, nije uvek delovao idilično kao što je to danas slučaj. Viktorija je bila žrtva Dejvidove prevare, a 2004. godine njihov brak je bio na ivici provalije, jer se pročulo kako 45-godišnji Dejvid supruzi iza leđa spava sa svojom asistentkinjom i još dve nepoznate žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jun 21, 2020 at 12:53am PDT

Rebeka Lus, Dejvidova privatna asistentkinja, o svemu je obavestila javnost i to podelivši sa svima sočne detalje iz tajnog seksualnog života koji je vodila sa slavnim fudbalerom. Iako je Viktorija bila jako pogođena prevarom, pa je o njoj čak i pesmu napisala, brak nije propao, a par je danas srećniji nego ikad. Barem donedavno je bio, naime idilu je ponovo pokvarila treća osoba - navodni Poš koji je za britanske medije izneo detalje tajnog odnosa između njega i Viktorije.

Viktorija i Dejvid Bekam proslavili 21. godinu braka: Fudbaler otkrio kad se zaljubio u suprugu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 28, 2020 at 9:01am PDT

- Kada je već započela vezu s Dejvidom, Viktorija se viđala i sa mnom. Govorila mi je da me voli i da je s njim samo zato što joj je tako savetovao menadžer. Video je u Viktoriji veliki potencijal i jednostavno joj je naredio da mora da pronađe nekog vrlo slavnog i uspešnog. Praktično je bila prisiljena na to. Voleli smo se i viđali još godinu dana nakon toga. Proveli smo nezaboravne noći kojih se uvek rado setim. Ona je neverovatna ljubavnica. Da joj nije nametnut Dejvid, siguran sam da bismo opstali. - rekao je muškarac koji nije želeo da otkrije indentitet, no britanski mediji navode kako je reč o muzičaru koji se nije proslavio, te se danas bavi drugim poslom. Viktorija se povodom ovoga nije oglašavala, a njene bliske prijateljice izjavile su kako u ovim izjavama nema ni malo istine.

Dejvid Bekam postaje deka?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 8, 2020 at 7:09am PDT