Razvod je za nju prošlost: Ana Vintur ne gubi vreme, ko je novi muškarac u njenom životu?

Autor:

26.10.2020 15:20

Foto:

Foto:



Poslednjih dana novinske naslove medija pune nagađanja o kontraverznom razvodu i novoj ljubavi moćne urednice Voga Ane Vintur.

Naime, nakon više od 20 godina ljubavi, Ana je u svojoj 70. godini odlučila da stavi tačku na brak sa svojim doskorašnjim suprugom Šelbijem Brajantom, koji se vratio svojoj prvoj supruzi Ketrin, a koju je navodno napustio upravo zbog Ane. Neko bi pomislio da se radi o niskobudžetnoj ljubavnoj sapunici, no reč je o jednom od najmoćnijih bivših parova na svetu.

Mediji istovremeno izveštavaju kako Ana Vintur nije časila časa, te je širokog osmeha nastavila dalje, a upravo taj osmeh mediji su posvetili Bilu Najiu, britanskom glumcu najpoznatijem po ulozi u filmu 'Ljubav, u stvari'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@theannawintour) on Aug 14, 2020 at 11:07am PDT

Bili i Ana su prijatelji već desetak godina, družili su se redovno u prvim redovima modnih događaja, te su šuškanja o njihovoj mogućoj romansi počela odavno, a sam Naji nije želeo da se upušta u diskusiju, te ja kratko rekao - Nemam šta da kažem o tome, verovatno postoji puno glasina o meni a i o Ani Vintur.

Krah najmoćnijeg svetskog para: Ana Vintur odlučila da stavi tačku na brak sa Šelbijem Brajanom!? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Wintour (@theannawintour) on Dec 9, 2019 at 9:06am PST

Oni su takođe viđeni zimus, u jednom njujorškom restoranu kada je Ana, prema komentarima očevidaca skinula svoj zaštitni znak - naočare za sunce - te je blistala posebnom energijom tokom cele večeri. Da li je to zaista dovoljno da nas uveri da je u pitanju ljubav, ili je ipak reč o opuštenom druženju dvoje dobrih prijatelja teško je proceniti, ali u svakom slučaju reč je o interesantnom i neočekivanom spoju. A određeni mediji izvestili su da je 'skidanjem' zaštitnog znaka Ana Vintur podigla svoje barijere, te dopustila novom muškarcu da uđe u njen život.