Jelena Petošević je srpski jezik naučila sa 20 godina, a sada je obeležila početak popularne serije 'Močvara'! (video)

Autor:

10.11.2020 11:00

Foto:

Foto:Pevačica Jelena Petošević koja je u epicentar pažnje javnosti i medija dospela zahvaljujući pesmi „Dole u mraku“ koja je ukrasila špicu serije „Močvara“, otkrila je da seriju – nije gledala.

- Voja Aaralica s kojim sam snimala album ponudio mi je da napišem pesmu za seriju i da vidimo kako će to izgledati i napisala sam „Dole u mraku“ koja je mračna, freaky pesma. Iskreno, nisam gledala seriju jer trenutno nemam stomak ni za šta što nije veselo, što nisu leptirići... Inače, nemam televizor. otkrila je Jelena u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. – Serija mi je zaista otvorila vrata, pesma je postala hit baš pred izlazak mog novog albuma i sasvim slučajno se ta pompa namestila baš u tom trenutku.

Pročitajte i: Kruna ljubavi stigla je posle pet godina: Pevačica Gven Stefani udala se za Blejka Šeltona! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Petosevic (@jelenapetosevic) on Nov 6, 2020 at 10:30am PST

Kako kaže, rođena je i odrasla u Belgiji i do svoje dvadesete godine veoma je loše govorila srpski jezik.

- Nerviralo me je to ali sam do dvadesete godine govorila naš jezik kao da imam sedam godina naprimer. Tek sam u dvadesetim savladala naš jezik. U Beogradu živim već pet ili šest godina i sviđa mi se ovde. Volim da živim u Beogradu. Kad god mogu ugrabim vreme da sa sinom idem u prirodu, to me ispunjava. Ali, mnogo me nervira što volimo da nam je čist auto i kuća, a smeće u prirodi nas ne dotiče. Napisala sam i pesmu o tome – rekla je pevačica koju je novu pesmu o ekološkoj osvešćenosti otpevala u emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Petosevic (@jelenapetosevic) on Oct 23, 2020 at 1:17pm PDT

Istakla je i da je krasi šaljivost i da se trudi da sve posmatra baš na takav način.

- Jako sam šaljiva i smatram da sebe nikada ne bi trebalo da shvatamo previše ozbiljno. Tako ja i pišem svoje tekstove, trudim se da kroz humor predstavim svet oko sebe. Moja najveća inspiracija je moj sin Luka, koji je divan. Sada se radujem snimanju spotova jer je za mene to najlepši deo posla. Pisanje pesama i snimanje je ozbiljan, težak posao, a kad snimaš spotove možeš da pobegneš od realnosti. Za mene je to lek za dušu i za glavu – istakla je Jelena