Potrošila je milione kako bi izgledala kao Kim Kardašijan: Sve što vidim na njoj i ja želim da nosim! (foto)

Autor:

17.11.2020 16:25

Foto:

Foto:



Iako je često na meti kritika zbog svog načina života Čeli misli da joj život ide u pravom smeru, te joj poređenja sa popularnom rijaliti zvezdom itekako prijaju!

Čeli D. N. koja živi u Londonu, tvrdi da je njen izgled delo prirode, međutim više je nego očigledno da je inspiraciju pronašla u Kim Kardašijan. Osim što vrlo često ide u šoping te kupuje markiranu odeću i ostali aksesoar, mladoliki izgled kao i njena heorina održava botoksom i filerima, te priznaje da ju je čak i njen plastični hirurg savetavao da uspori za korekcijama, kojih je do sada uradila nebrojeno mnogo.

U intervjuu za Truly otkrila je kako je shvatila da liči na Kim Karadšijan čim ju je ugledala na fotografijama. - Počela sam da je pratim i pomislila sam kako izgledao kao ja. Zapravo imamo sličan stil i sve što vidim na njoj i ja želim da nosim. - Rekla je Čeli.

leva slika Čeli photo Instagram, desna slika Kim Kardashian photo Dimitrios Kambouris/Getty Images Entertainment via Guliver

Ogromne svote novca redovno troši na garderobu, pa je tako nedavno četiri hiljade funti potrošila na haljinu, te sedam hiljada na kaput. Kombinacija koju je videla na poznatoj starleti koštala ju je zaista mnogo, no ipak, njenu istinsku strast predstavljaju torbice, na koje je kako kaže potrošila pravo malo bogatstvo.

- Uvek moram da ih menjam, da bih bila u korak s Kardašijanovima. - Rekla je, te dodala kako influenseri kao što je ona moraju da prate trendove. - Svake sezone moram da menjam odeću, te na to trošim zaista mnogo novca...

Pročitajte i: Kim Kardašijan promenila boju kose: Ni njen frizer nije očekivao ovo! (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chaly D.N (@chalydn)

- Prijatelji i porodica često mi govore kako bih trebala da usporim. 

Ipak, Instagram zvezda, koja broji više od 730 hiljada pratilaca tvrdi kako su se silna ulaganja isplatila. - Ljudi mi stalno govore da izgledam poput Kim. Svaki put kada me vide, na ulici, zabavi, bilo gde. Uvek me zaustavljaju za fotografije, zaista volim pažnju. 

Pročitajte i: Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chaly D.N (@chalydn)

Ona je takođe istakla da je izuzetno ponosna što je porede s Kim.

- Ona je najlepša žena na svetu. Ona je poslovna žena i zaista je pametna. Ona je ikona.

Istakla je da joj je plan da nastavi s kozmetičkim procedurama kako bi održala svoj izgled, a tvrdi da Kim ne kopira namerno - već tako izgleda 'prirodno'. - Nisam imala operacije da bih izgledala poput Kim, nego samo botoks i filere, to sada svi rade. - Zaključila je Čeli, a prenosi Index.hr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chaly D.N (@chalydn)