Kim Kardašijan i Kanje Vest doneli odluku - Velikoj ljubavi došao je kraj?

Autor:

17.12.2020 16:00

Foto:

Foto:



Kanje Vest i njegova supruga rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne prestaju da pune naslovne strane svetskih medija. Nakon velikih problema koje su prebrodili ovog leta, doneli su neočekivanu odluku koja je ponovo pokrenula brojne spekulacije. Naime, ako je verovati rečima izvora bliskog porodice Kardašijan, Kanje i Kim odlučili su da jedno drugom daju prostora, kako bi se posvetili karijerama.

Ipak kada su njihova deca u pitanju, oboje su podjednako uključeni u njihove živote i ponašaju se krajnje odgovorno, prenosi NovaS.

Pročitajte i Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Kim i Kanje su posvećeni ličnim stvarima i provode dosta vremena razdvojeno - poručio je pomenuti izvod blizak porodici za kanal 'E!', dodajući da su supružnici trenutno 'usresređeni na stvari koje su im važne' - Kim radi svoje, a Kanje svoje. Ona ne upravlja više time šta radi Kanje i ne meša se u njegove odluke, ali ni ne brine previše zbog toga. Pusti ga da ode i bude ono što jeste. To je prosto način na koji on živi - rekao je izvor.

Podsetimo, problemi u njihovom braku počeli su proletos, kada je reper odlučio da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. On je tada izneo niz intimnih detalja iz braka sa Kim, što mu je supruga izuzetno zamerila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ovaj popularni par bio je uslikan u toku jedne od svađa u kolima, tokom koje je Kim bila izuzetno emotivna. Nakon toga, ona je u jednom intervjuu objasnila koliko joj je teško da živi s reperom, jer boluje od bipolarnog poremećaja zbog kog često ima svoje mračne momente.