Ivan Mileusnić i Danijela Karić otkrili radosne vesti - Njihovoj sreći nema kraja!

Autor:

15.12.2020 10:55

Foto:

Foto:



Presrećna porodica - Danijela Karić otkrila pol bebe

Danijela Karić i Ivan Mileusnić nedavno su otkrili da čekaju još jednu bebu. Sada su presrećni roditelji otkrili pol bebe i saznali da će njihov jednogodišnji sin Maksim dobiti sestricu. Ovu vest, porodica je primila sa oduševljenjem. Ivan Mileusnić skakao je od radosti, dok su Danijelina deca iz prvog braka bila neizmerno srećna.

Danijela Karić otkrila pol bebe i sada može da se pripremi za dolazak novorođenčeta i da za svoju princezu stvori pravu malu bajku. Kako su ranije istakli, s obzirom na trudnoću usled pandemije korona virusa, Danijela slabo napušta dom i trudi se da se sačuva, koliko god je to moguće.

Pročitajte i Srećne vesti: Danijela Karić i Ivan Mileusnić postali roditelji malenog dečaka (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

Ivana je ova činjenica posebno raznežila pa se suprugi emotivno obratio i rekao joj da je voli najviše na svetu.

- Uvek sam govorio da verujem u čuda i da kada nešto želiš toliko iskreno i jako, da san na kraju može da postane java. Moje najveće čudo koje mi je u životu ostvarilo najveće snove jeste moja draga žena i lepota Danijela. Ti si najbolja i najnesebičnija osoba na svetu koja ume najlepše da voli i čini srećnim sve oko sebe - napisao je Ivan, a zatim u nastavku otkrio kada je Danijela uradila prvi test trudnoće...

- Kada smo 27.10. na praznik Svete Petke uradili prvi test trudnoće i saznali lepe vesti, u sebi sam poželeo da dobijemo još jednu ćerkicu. Moja želja je uslišena. Danijela i ja postaćemo roditelji jednoj princezi. Mojoj sreći nema kraja i vrištao bih da me ceo grad čuje. Volim te - bile su emotivne reči ponosnog tate buduće naslednice!

Pročitajte i Ivan Mileusnić po tradicionalnim srpskim običajima slavi rođenje sina Maksima

Danijela Karić otkrila pol bebe