Prelepe vesti u Kensington palati: Kejt Midlton ne skriva oduševljenje zbog prinove

Autor:

15.12.2020 16:30

Foto: Izvor:Gloria, Foto:Chris Jackson Getty Images via Guliver

Foto: Izvor:Gloria, Foto:Chris Jackson Getty Images via GuliverU Kensington palatu stigle prelepe vesti! Vojvotkinja Kejt Midlton ne skriva radost zbog bebe koju očekuje njena sestra.

Usled teške godine, koju članovi kraljevske porodice, provode razdvojeni, činilo se da Kejt i Vilijam neće skoro čuti lepe vesti. Vojvotkinja od Kembridža potresla se kada je saznala da je Megan izgubila bebu, i trebalo joj je neko vreme, kako bi se povratila od tog šoka. Ipak, sada je vojvotkinja Kejt konačno čula lepe vesti i ne srkiva svoje oduševljenje - Pipa Midlton je trudna!

- Ovo je divna vest usred ove teške godine. Cela porodica je uzbuđena - rekao je izvor za "Page six".

Pročitajte: Kejt oduševljena - Pipa Midlton ima najlepši razlog za slavlje

Clive Brunskill Getty Images via Guliver

Sestra Kejt Midlton ima sina Artura, koji ima dve godine, a ona i njen suprug Džejms Metjuz oduševljeni su pristiže još jedan član porodice, piše "People".

Pročitajte: Ambiciozna mama Pipa Midlton - Sportske aktivnosti za četvoromesečnu bebu (foto)

Kejt i Pipa izuzetno su bliske i jedna drugoj pomažu u odgajanju i vaspitanju mališana. Kako su deca Vilijama i Kejt, Luis, Džordž i Šarlot izuzetno divna deca, koja se lepo slažu, vojvotkinja Kejt oduševila se što je Pipa Midlton trudna i što će njena deca dobiti još jednog člana družine za igru.

story.rs/NP

Autor