Kejti Peri otkrila kako je upoznala ljubav svog života: Orlando mi je ukrao hamburger!

Autor:

24.12.2020 14:50

Foto:

Foto:



Kejti Peri i Orlando Blum ovog leta postali su ponosni roditelji ćerke, kojoj će sasvim sigurno, s uživanje prepričavati ovu krajnje filmsku priču o počecima njihove ljubavi.

Poznati holivudski par u avgustu ove godine postali su bogatiji za ćerkicu - Dejzi Dov. Iako se jedno vreme činilo da Orlando Blum zaista nema sreće u ljubavi, izgleda da je konačno pronašao svoju mirnu luku kraj prelepe pevačice Kejti Peri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Priča o počecima njihove ljubavi zaista je simpatična, idealna za prepričavanje deci i unucima. Naime, kako je Kejti otkrila u jednom intervjuu, ona i Orlando su se povezali zbog običnog - hamburger američkog lanca In-N-Out.

- In-N-Out zapravo ima veliku ulogu u mom životu. Upoznali smo se upravo zbog njihovog hamburgera koji je Orlando 'ukrao' sa mog stola na Golden Globes-u - rekla je Kejti pa nastavila:

- Sedela sam s Denzelom Vašingtonom i Orlando je samo uzeo hamburger s mog stola. Bila sam potpuno u šoku i htela sam da ga pitam ko je on, ipak umesto toga rekla sam: 'Čekaj malo, kad si tako seksi, uzmi ga'. Kasnije sam ga videla na žurci i pitala ga kakvog je ukusa bio hamburger - s osmehom se prisetila pevačica, a prenosi hrvatsko izdanje magazina Gloria.

Pročitajte i Kejti Peri i Orlando Blum: Spojila ih Naget (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Kejti i Orlando počeli su da se viđaju 2016. godine, da bi nakon godinu dana odlučili da prekinu vezu. Međutim, početkom 2018. svojoj ljubavi dali su novu šansu, a na dan zaljubljenih 2019. godine su se i verili.

Orlando Blum oduvek je važio za romantičnog muškarca, a kako je otkrila Kejti u jednom intervjuu, nakon što ju je glumac zaprosio trebalo joj je par trenutaka kako bi došla sebi.

- Bio je dan zaljubljenih i radila sam taj dan, te sam samo želela da se najedem testenine. Ali on me je dočekao sveže obrijana i nije bio u patikama, tada sam znala da nešto smera. Uveo me je u helikopter i tamo me j ezaprosio. Sleteli smo na krov neke zgrade, tamo su bili naši prijatelji i puno, puno cveća. Nisam mogla da dođem sebi - prisetila se pevačica koja iza sebe već ima jedan brak s Brandom Raselom.