Tijana Dapčević: Želim još jedno dete

Autor:

14.01.2019 16:32

Foto:

Foto:



Osim što je neizmerno srećna jer je u decembru dobila sestrića Darena kog je rodila njena sestra Tamara, pevačica Tijana Dapčević ne odustaje od namere da sinu Vuku pokloni sestru ili brata

Da su tetke kao mame, samo mnogo zabavnije, pevačica Tijana Dapčević (43) otkrila je kad je dobila sestričinu Hanu, a posle nedavnog rođenja sestrića Darena veruje da su one i preteče anđela. Ovu, dvostruku sreću duguje mlađoj sestri, takođe pevačici Tamari Todevski, koja je udata za bivšeg košarkaša Aleksandra Dimitrovskog. Iako su među njima kilometri, jedna živi u Beogradu, druga u Skoplju, i dalje su izuzetno bliske, čuju se svakodnevno i Tamara će sigurno među prvima znati kad se ostvari Tijanina davnašnja želja da rodi još jedno dete.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) дана 20. Дец 2018. у 2:34 PST

- Zbog Darenovog rođenja svi smo presrećni, očarani i opčinjeni, baš kao što je to bio slučaj sa dolaskom svakog deteta u našu familiju. Sve se dešava u pravom trenutku za sve nas, Hana je jedva dočekala da konačno bude starija sestra, Tamara je divna majka, a i ja sam divna tetka. Ima i ona izreka: “Tetka je kao mama, samo mnogo zabavnija.” Sve je najlepše kad si tetka, to je posebna vrsta ljubavi koju je Tamara pokušavala da mi opiše kad sam rodila Vuka.

Ostatak intervjua s Tijanom Dapčević pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 14. januara!

Maja Gašić

Autor