Masimo Savić: Niko nije verovao u nas

Autor:

05.02.2019 17:45

Foto:

Foto:



Dok sa svojom uigranom ekipom saradnika finišira pripreme za beogradski koncert 14. februara, muzičar Masimo Savić otkriva da mu je supruga Eni, s kojom ovih dana obeležava 27 godina braka, najsnažniji oslonac i da su mnogi sumnjali da će njihova ljubav opstati

Uoči koncerta u Beogradu Masimo Savić (56) tvrdi da ljubav treba negovati svaki dan. Umetnik čija muzika odoleva zubu vremena na Dan zaljubljenih u Centru “Sava” predstaviće domaćoj publici album “Sada”, na kome nijednu numeru nije napisala njegova žena, tekstopisac Eni Kondić, ali je zato, kao večita inspiracija muzičara, učestvovala u stvaranju svake.

Ovog februara proslavljate 27 godina braka. Jeste li otkrili recept za uspešan partnerski odnos?

- Davno sam postao svestan da je fizički izgled nevažan. Možda je bitan u prva tri-četiri meseca veze kad vas sve pali. Kad krene zajednički život i dođu smrdljive čarape, prljave gaće i neispeglane košulje, sve postaje komplikovano. Supruga u svemu apsolutno sa mnom sarađuje. I danas kad idem na put, ona mi besprekorno složi i stvari. To ne tražim od nje, ali ona hoće da mi pomogne, da mi pruži ruku. Ja nastojim da budem džentlmen, onakav kakav sam bio kad sam je osvajao. I dalje joj svaki put pridržim kaput i vrata. Trudim se da preuzmem sve obaveze koje mogu. Eni sve više cenim kao osobu i sve sam srećniji što imam kraj sebe nekog kao što je ona.

Ostatak intervjua s Masimom Savićem pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 4. februara!

Maja Gašić

Autor