Masimo Savić: Nisam strog otac

Autor:

05.03.2019 20:50

Foto:

Foto:Muzičar Masimo Savić ovog februara proslavio je 27 godina braka sa suprugom Eni, s kojom ima dvadesetsedmogodišnju kćerku Mirnu.

Masimo Savić: Nisam zaljubljen u moju Eni, volim je

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Massimo (Official) (@massimo.official) дана 7. Сеп 2017. у 1:39 PDT

Masimo Savić: Zdravstveni problemi su prošlost, sada sam u odličnoj formi

Mirna se bavi novinarstvom. Da li vam je tražila intervju?
- Dao sam joj samo jedan, kad joj je trebalo za studentsku vežbu. Bio je to fantastičan intervju, jer me ona poznaje u potpunosti. Vrlo smo slični i nije joj bilo teško da prodre u neke moje skrivene uglove.

Masimo sa suprugom i kćerkom

Kakav je vaš odnos?

- Komplikovan. Očevi i kćerke uvek imaju takav odnos. Mi živimo u takozvanom patrijarhalnom društvu u kome majke drže sve konce, one su apsolutni stubovi kuće. Ja to razumem, za razliku od mnogih muškarca. Cenim svoju suprugu, između ostalog i zbog toga što predstavlja tampon zonu između Mirne i mene. Eni ne dopušta da neki naš eventualni konflikt ode predaleko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Massimo (Official) (@massimo.official) дана 1. Феб 2019. у 3:34 PST

Trijumfalni koncert Masima Savića: Dva sata uživanja u energiji rokenrola i eleganciji kancone

Jeste li strog otac?
- Nikad nisam bio strog, niti sam išta tražio od Mirne, ali je kritikujem. Ponekad znam da budem grub u toj kritici, i to samo iz razloga što imam duplo više godina od nje. Iluzorno je očekivati da ona poseduje inteligenciju koju je meni donelo iskustvo. Ona mora da prođe kroz mnogo faza u životu da bi došla do moje mirnoće postojanja. Tako je i u muzici. Uglavnom biram muzičare koji imaju preko 40 godina, sve ispod toga mi je premlado.