Trijumfalni koncert Masima Savića: Dva sata uživanja u energiji rokenrola i eleganciji kancone

Autor:

23.12.2017 16:00

Foto:

Foto:



Miljenik beogradske publike i jedan od najcenjenijih pop izvođača u regionu Masimo Savić održao je trijumfalni koncert u punom Centru „Sava“.

Masimo Savić: Zdravstveni problemi su prošlost, sada sam u odličnoj formi

U prepoznatljivom okviru savršenog mešanja žanrova, Masimo je pred beogradsku publiku doneo energiju rokenrola i eleganciju kancone u nastupu koji je trajao nešto više od dva sata.

Sinoćnji događaj u Centru „Sava“ započeo je mini-koncertom hrvatskog sving interpretatora Marka Tolje koji je sa nekoliko numera uveo publiku u muzičku čaroliju.

Pozdravljen frenetičnim aplauzom potom je na scenu izašao Masimo Savić praćen izvanrednim bendom sastavljenim od vrhunskih instrumentalista. Prateći vokali, svetlo, vizuelne animacije, kvalitet tona, perfektan zvuk učinili su da produkcija koncerta podseća na slične događaje u evropskim prestonicama.

Savić je proveo publiku kroz svoje najveće hitove kao što su "Najava", "Sretan put", "Razlog", "Iz jednog pogleda", podsetio na svoje rane radove 80. godina prošlog veka sa pesmama "Stranac u noći", "Samo za tvoje oči"...

Posebna poslastica na koncertu za sve ljubitelje odlične i muzike predstavljalo je izvođenje poznate pesme Džonija Štulića "Gracija".

U potpuno novom aranžmanu Masimo Savić i njegov sastav obojili su tu numeru fanki, džez valerima i učinili je „boljom“ od originala.

Za kraj regularnog dela koncerta, Masimo je izveo pesmu "Zar više nema nas" koju je za njega napisao Neno Belan.

Usledio je bis i kraj ovog prvorazrednog kulturnog događaja. Poštovaoci Savićeve muzike imaće priliku da ga vide i večeras na sceni Centra „Sava“.

Maja Gašić

Autor