Slađana Tomašević: Nisam izgubila veru u ljubav

Autor:

29.03.2019 21:31

Foto:

Foto:



Voditeljka ‘Beogradske hronike’ Slađana Tomašević, koja je 2018. raskinula petogodišnju vezu, ponovo je srećno zaljubljena, ali ne želi da otkrije identitet novog dečka uverena kako se čvrste ljubavi stvaraju u potpunoj diskreciji

Jedna od najzgodnijih voditeljki RTS-a Slađana Tomašević (45) upoznala je divnog muškarca koji joj je, posle nemilih događaja u maju i avgustu prošle godine, vratio osmeh na lice. Zbog kraja petogodišnje veze i incidenta sa komšinicom u svojoj zgradi za kratko vreme je oslabila deset kilograma, ali sada je sve to daleka prošlost. U međuvremenu su joj se desile mnoge lepe stvari na emotivnom planu.

Slađana Tomašević: Sve je baš kako treba da bude

- Nisam izgubila veru u ljubav, ona mi je veoma važna, sve što radim u životu, radim zato što volim. A neke stvari koje su mi se nedavno desile pokazale su mi šta je prava ljubav. Trenutno sam emotivno ispunjena, sve je baš kako treba da bude. Kad bude vreme, ispričaću sve za Gloriju, baš kao i prošli put.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) дана 29. Нов 2018. у 2:31 PST

Uverena kako nam ljubavni neuspesi ne smeju biti opravdanje za gubitak vere u prave emocije, smogla je snage da posle okončanja dugogodišnje veze krene napred.

Slađana Tomašević: Čarobnim stazama Elizabet Tejlor i Fridriha Ničea

- Suština je ostati pozitivan. Ne mislim ni da je sve ovo što mi se izdešavalo strašno, iako je svakome od nas njegov problem najveći, koliko god on banalan bio. Samo je važno boriti se i sačuvati osmeh, jer što sam starija sve više mi se čini da je za ženu najbitnije da ga ne izgubi negde usput. Onog trenutka kad ga izgubi, ugasi se. Trudim se da mi se to ne desi, odnosno da se dok ne prođu oblaci zatvorim u četiri zida. Privilegiju da me gledaju bez osmeha imaju samo oni koji mogu da mi pomognu da ga vratim, a to su moji roditelji, sestre, prijatelji i osobe koje me vole.

RUTINA JE SPAS

Uprkos stresu, nijednog trenutka nije osetila potrebu da potraži stručnu pomoć.

- Nisam, ali da jesam, ne bih se libila da to uradim. Smatram da to u civilizovanom svetu nije sramota. Imala sam sreću da mi je porodica bila velika podrška, kao i moji prijatelji, i uz njih sam to prebrodila. Stres jeste bio veliki.

Slađana Tomašević: Ako hoćeš da budeš kompletna žena, kuvanje mora da te interesuje

Ima ljudi koji u teškom periodu utehu pronađu u hrani, ali Slađana nije jedna od njih.

Slađana Tomašević o tome kako se bori sa ozbiljnom zavisnošću od slatkiša

- Ja sam sušta suprotnost, ne mogu da jedem ništa kad se nađem u problemu. Pošto nemam običaj da proveravam težinu, godinama nosim isti konfekcijski broj, tek kad su mi neki komadi postali veliki, shvatila sam da sam smršala. Onda me je sestra jednog dana naterala da se izmerim i kad sam videla da sam lakša deset kilograma, uplašila sam se.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) дана 26. Окт 2018. у 11:49 PDT

Odmah sam uvela sebi režim sa tri obroka i dve užine, i to što kaloričnije. Bila sam veoma disciplinovana i sredila sam liniju.

Slađana Tomašević otkriva trik za blistavu kožu koji svakodnevno praktikuje

Koliko je bila mršava svedoče reči šminkerke sa RTS-a, koja joj je tek nedavno rekla da je “izgledala vrlo loše”.

- Dodala je da sad može to da mi kaže jer sam se, hvala bogu, povratila - otkriva Slađana i svima koji se nađu u sličnoj situaciji, odnosno život ih povuče nadole, poručuje da ostanu u dnevnoj rutini, u smislu posla i druženja sa dragim ljudima, pošto je to jedino što može da ih održi i vrati u normalno stanje.