EKSKLUZIVNO Miloš Teodosić: Moja jednoipogodišnja “ilegala” s Jelisavetom u Los Anđelesu

Autor: Svetlana Stojaković

02.04.2019 20:56

Foto: Izvor:Vladan Tegeltija, Foto:Dušan Milenković/ Jakov Simović/ Marko Metlaš/ Guliver, Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Vladan Tegeltija, Foto:Dušan Milenković/ Jakov Simović/ Marko Metlaš/ Guliver, Getty images/ InstagramU životu poznatog košarkaša Miloša Teodosića (32) mnogo toga se promenilo u poslednjih nekoliko nedelja. Osim što je prvi put postao tata, raskinuo je saradnju sa Los Anđeles klipersima u kojima je proveo poslednju godinu i po.

Miloš Teodosić: Rođenje kćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije prvi put javno govori za "Gloriju" o rođenju kćerke Petre, kako provodi vreme sa suprugom Jelisavetom Orašanin u Los Anđelesu, životu u Americi i planovima za budućnost

Ponosna mama Jelisaveta Orašanin: Priželjkivala sina, stigla Petra

Koji grad se kotira kao najbolji za život među NBA igračima? Njujork, Los Anđeles ili možda Majami?
- Meni lično Njujork nije legao. Prebrz je. Lepo je da odeš na sedam dana i da se provedeš, kao što sam imao priliku da to učinim s Jelisavetom. Za život mi je Los Anđeles najbolji, jer je smireniji i usporeniji. Majami je prevruć leti, dok je u Los Aneđelesu klima fenomenalna, temperatura ne ide iznad 30 stepeni. Nekom drugom bi odgovarao neki drugi grad. Na primer, Kris Pol je ostao u Oklahomi, gde ima svoje jezero na kome peca.

Malo joj za sreću treba: Dan po meri Jelisavete Orašanin – sunce, voda i Petra (foto)

Da li biste mogli da živite u Americi posle završetka igračke karijere ?
- Mislim da bih mogao. Tamo postoji sistem, na koji mi nismo navikli, tačno se zna ko šta radi. Ne možeš previše da iskačeš iz njega. Opet, mi Srbi nalazimo načine da se snađemo. Reč je o izuzetno uređenoj zemlji. Bilo mi je potrebno nekoliko meseci da se naviknem, ali lako je navići se na lepo. Ispoštuješ ono što traže od tebe i uživaš. Atina je poprilično slična Los Anđelesu po načinu života i klimi. To su jedina dva grada, posle Beograda, gde bih mogao da živim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 25. Јун 2018. у 5:25 PDT

A kako suprug Jelisavete Orašanin provodi slobodno vreme u Americi pročitatje na sledećoj strani

Jeste li kvalitetnije koristili slobodno vreme u Americi?
- Upravo zbog broja utakmica, u Americi ima dosta slobodnih dana. Treninzi počinju ujutro oko devet i gotov si do dvanaest, a posle toga ti ostaje slobodan čitav dan. Generalno, u Los Anđelesu se sve završava ranije. Utakmice su gotove oko deset, u vreme kada se zatvara većina restorana. Barovi rade do dva. Ranije se leže i ranije ustaje. U Klipersima smo imali iskusniju ekipu i trenera koji je dobar deo karijere radio sa starijim igračima, pa nam je davao više slobodnog vremena. Što se tiče organizacije putovanja i brige o igračima, to ne može da se uporedi sa evropskim standardima. Čak ti i torbu donesu u sobu. Jedino CSKA donekle može da se poredi sa nivoom organizovanosti NBA klubova. Na putu za Talin s reprezentacijom umalo da ostavim torbu na aerodromu. Navikao sam da me sačeka u sobi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 28. Феб 2019. у 1:37 PST

Privatni život Miloša Teodosića uvek je intrigirao javnost....O tome pročitajte na sledećoj strani

Vaš privatni život odavno intrigira javnost. Gde je teže biti zvezda, u Atini, Moskvi, Beogradu ili Los Anđelesu?
- U Moskvi je definitivno najlakše, jer tamo te niko ne prepoznaje na ulici. Svoj si na svome i uživaš. Imao sam tu sreću da me neveliki broj ljudi zna, što nije slučaj u Beogradu ili Atini, pa sam mogao da se opustim i uživam. Takođe, bilo mi je lepo za vreme jednoipogodišnje “ilegale” s Jelisavetom u Los Anđelesu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 18. Мар 2019. у 4:20 PDT

I za kraj, Miloš otkriva kakve profesionalne planove ima u Srbiji i ....

Pazite li na ishranu?
- Nisam do pre nekoliko godina, ali onda sam počeo jer sam se malo ugojio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Teodosić (@milosteodosic4) дана 26. Мар 2019. у 12:41 PDT

Posle otvaranja vašeg košarkaškog kampa na Srebrnom jezeru, investirali ste i u Divčibare, sportsko-turistički kompleks. Mislite li da taj kraj, iz koga inače potičete, može da stigne Zlatibor i Kopaonik na turističkoj mapi Srbije, jer i bivši fudbaler Dejan Stanković planira da tu stacionira svoj kamp za klince?
- Od samog starta želeo sam da kamp bude na Divčibarama. Mislim da se poslednjih dvadeset godina uopšte nije ulagalo u taj kraj, što je velika šteta. Divčibare su lepa planina, pomalo divlja, što je potrebno svakome ko želi da se odmori. Drago mi je da ide sve kako treba. Nadam se da će do kraja godine početi da rade hotel i propratni objekti.