Marija Šerifović: Srećna sam što je sve prošlo kako treba

Autor:

29.05.2019 11:25

Foto:

Foto:



Pošto se njena mama Verica Šerifović uspešno oporavlja od operacije kancera, popularna pevačica Marija Šerifović može da odahne i da se posveti se profesionalnim obavezama

Jedina pevačica kojoj je pošlo za rukom da dovede u Srbiju Evrosong, 2008, oštra na jeziku ali bez ijedne mrlje u karijeri koju je brižljivo gradila godinama zahvaljujući neverovatnom glasu, Marija Šerifović (34) nedavno je održala poslednji od šest koncerata u Centru Sava pod nazivom “Druga strana ploče”. Pored svojih, izvodila je numere muzičara koje voli da sluša, što je jedini način da publika zaviri u intimu pevačice koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Niko nije ni slutio šta je sve proživljavala prošle godine, kada je otkriveno da njena mama Verica Šerifović boluje od teške bolesti. U nedavnoj ispovesti Verica je ispričala kroz šta sve su njih dve prolazile, da je kćerka sve vreme bila uz nju i da se trudila da bude jaka. Iako o tome ne želi da priča, Marija je srećna što je na kraju sve prošlo kako treba.

Vaša mama je prošle godine operisana, a nedavno je u velikom intervjuu otkrila da je upravo vama njena bolest najteže pala. Kako ste se nosili sa time?

- Imam stav da ne pričam o zdravstvenom stanju svoje majke u javnosti, posebno jer ona nema problem da o tome govori sama. Ja sam srećna što je sve prošlo kako treba i neka to bude sve što ću reći na tu temu.

Nastavak intervjua sa Marijom Šerifović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!

Maja Gašić

Autor