Svetlana-Ceca Bojković: Sve se manje plašim smrti

Autor:

26.06.2019 10:18

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Romana Slačala/ Vukica Mikača

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Romana Slačala/ Vukica MikačaKako se u poslednje vreme suočila sa bolnim gubicima dragih kolega i prijatelja, slavna srpska glumica Svetlana-Ceca Bojković počela je da razmišlja o prolaznosti, a veliku životnu radost pronalazi u novim ulogama i uspesima kćerke

Sumirajući utiske posle uručenja Sterijine nagrade za naročite zasluge na unapređenju pozorišne umetnosti i kulture za 2019. godinu, proslavljena dramska umetnica Svetlana-Ceca Bojković (72) ističe da još nije došlo vreme za svođenje životnih računa. Nagrada ju je veoma obradovala, a ne rastužila, mada priznaje da se polako miri i sa svojom konačnošću.

- Logično bi bilo da sam se uplašila kad sam počela da dobijam nagrade za životno delo. Da sam bolesna ili ne daj bože nemoćna, onda bi takvo priznanje zaista izazivalo neke druge, tužne misli. Međutim, s obzirom na to da sam još uvek aktivna i da dobro podnosim svoje godine, ne smeta mi uopšte. Nažalost, u poslednje vreme otišlo je mnogo mojih kolega i bliskih prijatelja i to me je emotivno veoma poremetilo.

Nastavak ispovesti Svetlane-Cece Bojković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 24. juna!