Ko je Jelena Đoković? Novak se trijumfalno vratio tenisu, a šta svet piše o njegovoj supruzi

Autor:

16.01.2018 16:21

Foto:

Foto:



Posle posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta Novak Đoković je u Melburnu trijumfom nad Donaldom Jangom sa 3:0 u setovima, obeležio povratak tenisu.

Novak trijumfovao u Melburnu: Uživao sam, kao da nisam prestajao da igram!

Ova vest je već u jutarnjim časovima obišla planetu, a pored pohvala našem najboljem teniseru i po mišljenju svetskih stručnjaka jednom od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, svet se pita ko je njegova supruga, ko je Jelena Đoković?

Popularni britanski magazin i portal "The Sun" danas je pisao o lepoj Noletovoj ženi. Nakon velikih komplimenata na račun našeg teniskog asa, novinari britanskog tabloida su u kratki crtama dali biografiju žene koja punih 12 godina stoji uz njega.

- Jelena Đoković - devojačko Ristić - Novakova je supruga od jula 2014, a prvi put su se upoznali u srednjoj školi - piše "The Sun".

Iskreno pismo Jelene Đoković: Na mene su upirali prstom, vikali, optuživali me

- Par je počeo da se zabavlja 2005, a verio se u septembru 2013. Njihov sin Stefan je rođen u oktobru 2014, a u septembru prošle godine Đoković je potvrdio da je ponovo postao otac podelivši fotografiju na društvenim mrežama. Ćerka im se zove Tara.


- Jelena, koja je veliki fan instagrama, na svom profilu redovno deli fotografije sa svojim suprugom - novinari britanskog tabloida su ozbiljno proučili Jelenine aktivnosti na društvenim mrežama. - Ona je takođe i direktor njihove humanitarne organizacije Fondacije Novak Đoković, koja nastoji da pogne deci u Srbiji da ostvare svoje snove poboljšanjem edukativnog sistema ove zemlje.

Naš teniski as je nakon pobede nad Jangom potvrdio da ga Jelena neće bodriti sa tribina, kako se ranije mislilo, jer je ostala sa njihovom decom kod kuće, ali da oseća njihovu podršku koja mu najviše znači.

Maja Gašić

Autor