Bojan i Taisa Krivokapić u novoj "Gloriji": Nevena se pita za sve

Autor:

07.02.2018 10:30

Foto:

Foto:



Otkad su pre sedam meseci dobili kćerku, glumac i njegova supruga, prevodilac, priznaju da su se promenili nabolje i da im ne pada teško što pate od nedostatka sna jer zauzvrat dobijaju mnogo radosti i ljubavi od svoje mezimice

Kad su pre sedam meseci dobili kćerku Nevenu, životi glumca Bojana Krivokapića (31) i njegove supruge Taise potpuno su se izmenili. Podredivši sve naslednici, dobro su se organizovali oko njenog negovanja i vaspitavanja. Oboje priznaju da im je beba oplemenila život i promenila ih nabolje. Premda Bojan, pored uloga u svom matičnom Narodnom pozorištu, snima gledanu seriju “Istine i laži” i ima samo jedan slobodan dan nedeljno, trudi se da pomogne supruzi kad god može.


- Iako je Taisa preuzela najveći teret brige oko bebe, ne izbegavam nijednu obavezu, uključujući i presvlačenje, šetanje, ustajanje tokom noći. Mislim da sam se solidno snašao, a Nevena je zadovoljna i srećna beba koja se mnogo smeje - kaže Bojan. - Supruga i ja smo zajedno pet i po godina i dete je došlo kao prirodna posledica ljubavi žene i muškarca. Nevena je upotpunila divan odnos koji imamo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. februara”!

Maja Gašić

Autor