Mina Milutinović: Ništa nije teško kad nekog volite i kada znate da je to ono pravo

Autor:

20.02.2018 13:40

Foto:

Foto:



Ljubav manekenke i košarkaša Nemanje Nedovića sve je jača, u vezi su već tri i po godine, a lepa brineta priznaje da sve češće razmišlja o venčanici

Košarkaški reprezentativac Srbije i igrač španske Unikahe Nemanja Nedović (26) i manekenka Mina Milutinović (23) primer su dvoje uspešnih, mladih i lepih ljudi koji su umeli da sačuvaju ljubav od raznih izazova. U poslednje vreme venčanje je sve češća tema njihovih razgovora.

@minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 10. Авг 2017. у 9:30 PDT


- Nismo se još verili. Naravno, kao i svaka devojka pomislim na to, zamišljam svoju venčanicu i kako bih želela da izgleda taj dan. Volela bih da imam bajkovito venčanje na plaži, na nekom divnom ostrvu, ali i da bude u duhu naše tradicije.

Upoznali su se pre tri i po godine na Kalemegdanu i nekoliko dana posle tog prvog susreta počeli da se zabavljaju. Ubrzo je on otputovao u Ameriku, gde je igrao za NBA klub Golden stejt voriorse, a ona je, uprkos ozbiljnoj modeling karijeri u Evropi, nekoliko puta preletala okean kako bi s njim provela makar četiri dana.

- Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno.

@minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 31. Јан 2018. у 11:16 PST

PUT OKO SVETA

Mnogi su im zbog razdvojenosti predviđali krah romanse. Umesto toga, njih dvoje su vrlo brzo počeli da žive zajedno. Prvo u San Francisku, potom u Valensiji, a od jula 2015. u Malagi, gde Nemanja igra za Unikahu.

- Naši najbliži prijatelji su od prvog dana mogli da vide koliko se nas dvoje razumemo i koliko smo ozbiljni u tome da istrajemo. U početku sam se ja više prilagođavala jer je Nemanjin posao takav kakav jeste, on je igrao u Americi i jedini način da se viđamo bio je da ja odem kod njega, a da usput organizujem obaveze na fakultetu kao i svoj posao. Ali, ništa nije teško kad nekog volite i kada znate da je to ono pravo.

Iz današnje perspektive ova lepa brineta, koju je javnost upoznala kao pobednicu takmičenja “Miss World Next Top Model” 2012. u Bejrutu, otkriva recept za uspešnu vezu: tolerancija i poštovanje, kao i prihvatanje različitih potreba i navika osobe sa kojom živite.

- Nama je najveći izazov bio da održimo karijere, da one idu pravim tokom a da naš privatni život ne trpi. Uvek smo tu jedno za drugo, i u lepim i u teškim trenucima, da se međusobno motivišemo i da ne odustajemo od svojih ciljeva. Mi smo, pre svega, najbolji prijatelji.

To konkretno izgleda tako što Mina radnim danima ustaje veoma rano, a kad je slobodna, spava malo duže.

- Obično se budim u pet ujutru, puštam muziku i pripremam doručak. Onda je vreme za trening, i moj i Nemanjin. Svaki dan se trudim da imam drugačije vežbe, nekad vežbam s trenerom, nekada radim jogu, pilates ili trčim pored plaže. Volim da su mi treninzi raznovrsni jer mi je tako zanimljivije. Popodneva najčešće provodimo na plaži sa naša dva psa. Retriver Bruno je već bio deo porodice i ja sam se brzo vezala za njega. Mango je bio moja želja, najviše da bi Bruno imao društvo. Veoma nas vesele i uvek je kuća puna smeha zbog njih. Predveče, kad Nemanja nema utakmicu, volimo da pogledamo film ili seriju. Dešava se da budemo odvojeni kad otputujem zbog posla ili kada dođem u Srbiju, ali trudim se da to ne bude više od dve nedelje.

@minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 20. Јул 2017. у 3:58 PDT

Mina i Nemanja uživaju u Malagi.

- Malagu definitivno izdvaja neverovatna klima, leto traje gotovo cele godine, što svakako pozitivno utiče na naše raspoloženje. Grad odaje utisak smirenosti i ležernosti. Sve je nekako uređeno i organizovano, mi funkcionišemo veoma dobro, nema stresa i to nam izuzetno prija.

Dok Nemanja igra jednu od najboljih sezobna u karijeri, Mina se upravo sprema za put u Ameriku.

- Nemanji je ovo poslednja godina u Unikahi, voleo bi da se oproba u jednom od evropskih velikana i nadam se da će mu se ta želja i ostvariti. Ne bismo još pričali o tome. Ja sam potpisala ugovor sa agencijom The Industry u Los Anđelesu i uskoro putujem u Kaliforniju. Ostajem mesec dana i baš se radujem tom putu. Za početak, imaću kastinge, radiću test slikanja, kasnije ćemo videti kojim tokom će sve ići. Daću sve od sebe jer je Amerika mesto gde se stvaraju top-modeli, a, između ostalog, to je i moj san.

Maja Gašić

Autor