Kameron Dijaz u novoj "Gloriji": Zbogom glumi

Autor: Maja Gašić

22.03.2018 16:30

Foto:

Foto:Nekadašnji Čarlijev anđeo odavno ne snima filmove, kaže da obožava da bude domaćica i kuva svom mužu Bendžiju Madenu, ide u nabavku i brine o kući

Kad u 45. godini jedna od najvećih zvezda Holivuda odluči da zauvek ode sa scene, veže kecelju i posveti se domaćinstvu, to je ravno senzaciji. Pre samo deceniju, 2008, Kameron Dijaz je bila najplaćenija glumica u svetskoj prestonici filma. Te godine zaradila je 50 miliona dolara (prema magazinu Forbes) za četvrti deo “Šreka” i komediju “Vegas za dvoje”. Malo potom reditelj Erik Bana snimajući “Smešne ljude” oduševljen je uzviknuo:

- Kameron Dijaz, to je moja devojka! Opasna glumica.

Ta opasna glumica poslednji film snimila je - 2014!

Njena dobra prijateljica Selma Bler pre nekoliko nedelja pozvala je Dijazovu na ručak, i tom prilikom joj predložila da zajedno prihvate uloge u nekom projektu, na šta je dobila zaprepašćujući odgovor.

- Kameron mi je rekla da je ona završila sa filmom, da se penzionisala, i da je uloga domaćice njena nova i - poslednja. Jednostavno, ne želi više da snima. Zadovoljna je kako njen život trenutno izgleda, i ne zna šta bi trebalo da se dogodi da se predomisli i vrati pred kamere. Živi divan život. Srećna je i zaljubljena, uživa da bude domaćica - ispričala je novinarima Selma Bler.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. marta.

Maja Gašić

Autor