Jovana Stipić: Sklapanje braka s padanjem u nesvest

Autor:

14.05.2018 11:00

Foto:

Foto:



Glumica se udala za dugogodišnju ljubav na intimnoj ceremoniji koju je, pored mnogo romantičnih trenutaka, obeležila i kuma koja je u jednom trenutku kolabirala

Glumica Jovana Stipić (41) na Đurđevdan je sklopila brak sa dugogodišnjom ljubavi Aleksandrom Radoševićem (43). Slavlje je, kako oboje kažu, bilo upriličeno spontano planski, a svečanom činu prisustvovali su samo kumovi Slobodan Glumac i Olga Trajković, Aleksandrova deca iz prvog braka, kćerka Kiša (11) i sin Mane (9), i zajednički profesor pevanja Aleksandar Stefan Radišević.

- Znali smo da imamo veliku ljubav od trenutka kad smo započeli vezu. Zbog toga venčanje doživljavamo kao prirodan nastavak naše ljubavne priče - kaže Aleksandar. - Slavlje smo organizovali bez pompe i ujdurme i bilo nam je veoma lepo. Taj dan ostaće nam u fantastičnoj uspomeni.

 

Zanimljivo je da Jovanina kuma Olga od silnog uzbuđenja zamalo nije pala u nesvest.

- U trenutku kad je matičarka pitala: “Da li neko ima nešto protiv sklapanja ovog braka?”, ona je počela da uzdiše. Kad sam je pogledala, shvatila sam da su joj usta potpuno bela, od uzbuđenja je kolabirala. Zaustavili smo matičarku da bismo joj pomogli i ubrzo joj je bilo bolje.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 14. maja!

 

Maja Gašić

Autor