Jelena Janković: Približava se vreme da postanem mama

Autor:

18.07.2018 19:37

Foto:

Foto:Nekad najbolja teniserka sveta uživa u vezi sa svojim dečkom, inženjerom koji je podržava u svemu, i prvi put veruje da se bliži vreme kada će postati supruga i majka. Za "Gloriju" otkriva šta je još, osim divne ljubavne veze, ovih dana čini srećnom

Jelena Janković: Najteže je pobediti sebe i svoje strahove

Rekli ste da ste emotivno ispunjeni, a pošto nerado govorite o privatnom životu, recite nam bar ko je vaš dečko i čime vas je osvojio?

- Uvek sam želela da ljudi pričaju o mojim rezultatima, tenisu, i da me po njemu pamte, a ne po stvarima iz privatnog života. Čini mi se da sam dosta skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje medijsku pažnju. Generalno nisam osoba kojoj prija da se mnogo eksponira u javnosti. Ali zbog onih koji me vole reći ću vam da imam divnu vezu. Moj mladić nije iz sveta tenisa, inženjer je po struci. Ono što je najbitnije jeste da podržavamo jedno drugo i uživamo u svakom zajedničkom trenutku.

Razmišljate li o venčanju i imate li ideju kako bi taj dan trebalo da izgleda?

- Taj trenutak će doći spontano. U toku našeg zabavljanja sigurno će se roditi ideja na koji način želimo to da proslavimo.

Jelena Janković: Jasniji pogled u budućnost

A o materinstvu? S obzirom na to da su se u ulozi roditelja već ostvarili i Novak i Ana, jeste li i vi spremni za brak, potomstvo?

- Materinstvo je posledica bračne veze i najlepši trenutak za ženu. Mnogo volim decu i trudiću se da budem dobra i požrtvovana majka, i to vreme se približava.

Kako ste reagovali kad su se krajem prošle godine pojavile vesti da ste u drugom stanju?

- Neproverene i neprimerene informacije mi zasmetaju u momentu, posle toga mi budu smešne. Bila sam na skijanju, slojevito obučena, što je normalno kada ste na planini gde je hladno. Verovatno se nekima učinilo da sam trudna, a ja sam samo bila natrontana.

I Jelena Janković se muči sa povredama: Moje telo više ne može da izdrži napor, imam sve jače bolove

Kažu da su tetke dobre vile. Kako izgleda vreme koje provodite sa kćerkom vašeg brata Marka?

- Kada sam slušala priče o tetkama, nisam mogla da verujem da je to tako. Malu Lenu obožavam i volim da se igram s njom.

Liči li Lena na vas?

- Lena najviše liči na mog brata, a od svoje mame je nasledila prelepe plave oči.

Šta biste rekli da vam jednog dana ona kaže da želi da igra tenis?

- Ona već sad ima jedan reketić. Voli da se igra lopticama i ono što mene impresionira jeste njena sposobnost da izimitira pokret. Kada bi izrazila želju da se oproba u tenisu, sigurno bih je podržala i pomogla joj u svakom pogledu.