Branislav i Jelena Mitrović: Mi smo prava ekipa

Autor:

14.08.2018 17:12

Foto:

Foto:



Golmanu vaterpolo reprezentacije Srbije, ministru odbrane srpskog sporta, sve dobro dogodilo se u novosadskom bazenu: u njemu je naučio lekcije o posvećenosti i disciplini, stvorio prijateljstva za ceo život i upoznao ženu pored koje namerava da ostari i s kojom ima kćerku Iris i sina Aleksu

Otkako je pre tri godine sa suprugom Jelenom (33) dobio kćerkicu Iris, a pre osam meseci i sina Aleksu, prioriteti golmana vaterpolo reprezentacije Srbije Branislava Mitrovića (33) su se promenili. Danas sve podređuje porodici, što ne znači da je odustao od svojih sportskih snova. Iako je osvojio gotovo sve što se u vaterpolu može osvojiti, uključujući četiri zlata na evropskim prvenstvima i prvo mesto na Olimpijskim igrama u Riju, vaterpolista i dalje ima motiva da pobeđuje i osvaja trofeje.

- Svako ima svoj način kako da se vrati na vrh. Meni je najvažnije da povratim motivaciju, da ona bude na najvišem mogućem nivou i na treninzima i na utakmicama - kaže Branislav u intervjuu za Gloriju i dodaje. - Tada kvalitet nekako prirodno ispliva, kao što se nama sada dogodilo na Evropskom prvenstvu u Barseloni. Veoma smo srećni jer smo opet pokazali da umemo da igramo i da budemo najbolji.

Ostatak intervjua s bračnim parom Mitrović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. avgusta!