Vladimir i Valentina Stojković: Sara je apsolutna "vladarka" tatinog srca

Autor: Svetlana Stojaković

14.09.2018 19:55

Foto:

Foto:Golmanu fudbalske reprezentacije ostvarila se želja i posle dva sina, dobio je kćerku, kojoj su on i supruga zajedno dali ime Sara, a njenom rođenju su se beskrajno obradovala i braća, sedmogodišnji Lav i jednogodišnji Vladan

Valentina i Vladimir Stojković: Ispunjenje najveće želje

Golman fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković (34) i njegova supruga Valentina (26) dobili su kćerku Saru. Tako se krajem avgusta ostvarila najveća želja Partizanovog čuvara mreže, koji je otvoreno govorio da jedva čeka da mu se posle dva sina rodi kćerka. Stojković iz braka s manekenkom Bojanom Rajić ima sedmogodišnjeg Lava, a Valentina, s kojom se venčao 2016, u februaru prošle godine podarila mu je Vladana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚽️? (@vladimirstojkovic) дана 26. Авг 2018. у 6:30 PDT

- Zajedno smo birali ime, a beba, bar za sada, više liči na mene - rekla nam je Valentina, koja se odlično oseća posle porođaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚽️? (@vladimirstojkovic) дана 2. Мар 2017. у 5:05 PST

Mama i beba su stigle kući, gde su ih sačekali oduševljeni dečaci.

Valentina i Vladimir Stojković: Naš četverac mora što pre da dobije još jednog člana

- Presrećni su, sigurni smo i njen tata i ja da će braća da je čuvaju kad poraste - otkrila nam je lepa gospođa Stojković.

PRINCEZE I GOLMAN

Porođaj je protekao u najboljem redu, Valentina se porodila u jednoj privatnoj klinici, a naslednica je na rođenju dobila desetku, bila je teška dva kilograma i četrdeset grama i dugačka četrdeset osam centimetara. Ponosni tata je sve vreme šetao ispred sale i jedva je dočekao trenutak da kćerkicu, koja je na svet stigla u 14.08, uzme u naručje. Taj trenutak je i ovekovečio, a kako izgleda bebica i koliko voli suprugu pokazao je na društvenim mrežama, kada je podelio fotografije i napisao: “Princeze”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚽️? (@vladimirstojkovic) дана 8. Феб 2017. у 9:25 PST

Vladimir Stojković: Buđenje poljupcima

S obzirom na to da je celo popodne proveo u porodilištu, čuveni sportista nije mogao da brani gol Crno-belih u meču protiv Mačve, koji se igrao baš tog 26. avgusta u Šapcu, a koliko ga saigrači i navijači cene videlo se po njihovim mnogobrojnim čestitkama na društvenim mrežama. Naravno, svi su maloj Sari poželeli zdravlja i sreće, a bilo je i onih koji su naglas izgovorili i najskriveniju tatinu želju: da navija za klub iz Humske. A da će ona biti i apsolutna “vladarka” Stojketovog srca, za “Gloriju” je otkrio upravo on, kada je u nedavnom intervjuu rekao:

-Već smo saznali pol deteta i budući da je sada na putu ćerka, mislim da će dečaci, tačnije, sinovi, uskoro biti u drugom planu.