Porodila se Milena Živanović: Hvala ti što si nas odabrao da budemo tvoji mama i tata

Autor:

07.11.2018 17:37

Foto:

Foto:



Iako je predviđeni termin za porođaj bio 17. novembar, glumica Milena Živanović (28) danas je postala mama. Glumica i njen verenik, filmski producent Ivan Krstović dobili su sina, a radosne vesti Živanovićeva je sa svetom podelila putem društvenih mreža.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Zivanovic (@mi.zivanovic) дана 7. Нов 2018. у 7:58 PST

- Hvala ti što si nas odabrao da budemo tvoji mama i tata - napisala je  28-godišnja glumica koja je u nedavnom intervjuu za Gloriju otkrila da su ona i Ivan odavno formirali spisak omiljenih imena za naslednika, ali još nisu definitivno odlučili kako će se dečak zvati.

- Uzeli smo crkveni kalendar pa smo išli redom. Najveći problem mi je što u okruženju imamo muškarce s imenima koja mi se dopadaju i što veoma vezujem ime za konkretne ličnosti. Pritom, mnogo Ivanovih najboljih drugara iz detinjstva nosi divna stara srpska imena koja volim, pa ne bismo nikog da favorizujemo. Kad smo to shvatili, gledali smo ponudu na internetu, čak smo nekoliko najdražih predloga zapisali na ceduljice i izvlačili ih iz šešira. Na kraju smo rešili da sačekamo i sinu damo ime tek kad ga vidimo.

Milena Živanović: Buduća mama ne odustaje od posla

Veći deo trudnoće je radila, u nekoliko pozorišta je igrala u sedam predstava, a onda je, kad se sezona završila, otišla na trudničko odsustvo.

- Dečak i ja smo odigrali više od pedeset predstava, dosta smo i gostovali, u Sloveniji sa predstavom “Kralj Betajnove”, u Makedoniji sa “Ajnštajnovim snovima”. Uskoro će Milena Vasić uskočiti u tu moju ulogu, jedva čekam da pogledam njeno izvođenje. Nadam se da se neću poroditi do tada. Sin i ja smo stigli i do Moskve - ispričala je nedavno Milena.

U ruskoj prestonici su ona i kolege nagrađeni za komad “Unosno mesto”, u režiji Egona Savina, a da je u drugom stanju saznala je pred premijeru “Kralja Betajnove” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

- Moja matična kuća je Pozorište na Terazijama, i kada su kolege čule da sam trudna, bile su veoma pažljive prema meni. Inače, ovo je već treća beba u mojoj klasi, prvo je Marija Bergam rodila Danila, a pre mesec i po Iva Stefanović je dobila Zoru. Rekla sam Ivi da ću je čim dođem sa bebom kući pozvati za savet. Nas dve smo zajedno išle na vežbe za trudnice, odnosno prenatalnu jogu kod Dušice Kovačević. Tamo vas uče sve, kako se beba kupa, povija, stavlja široki povoj, kako da prepoznate simptome početka porođaja, zatim tehniku disanja, ali i neke osnovne cake roditeljstva.

ŠTREBERKA NA DELU

Tim vežbama prisustvuje po dvadesetak trudnica i nekad se dešavaju smešne situacije.

- Kroz tuđa iskustva mnogo toga upoznajete i saznajete, ponekad mi se čini kao da se spremam za novu premijeru, na isti način očekujem porođaj. Imam blagu tremu, ali se ne plašim. Osećam to kao “deža vi” i verujem da se u trenutku kada se rodi beba rađaju mama i tata, i da je to možda najveći čin ljubavi na svetu. Trudnoća mi je u tom smislu došla kao neki blagoslov koji nikada ranije nisam mogla da zamislim. To su posebne emocije koje su me potpuno promenile i čini mi se da postajem bolja osoba. Isto kaže i Ivan, tako da nas beba oboje menja nabolje - pričala je glumica pred porođaj.

Milena Živanović: Ne kradem kozmetiku od dečka

Par je odlučio da Ivan ne prisustvuje porođaju.

- Ipak, pošto sam ja štreberka po prirodi i sve zapisujem, on dobija kratak siže posle svakog časa. To je pomalo smešno, ali on se uzda u to da sam ja sve već zapamtila. Verujem da ćemo se u hodu snalaziti. Odlučili smo da ne bude uz mene u sali, jer sam sigurna da bih pored najbliskije osobe na svetu bila razmažena i zahtevna, kao princeza. To ne želim, pošto smatram da je porođaj više kao ratnički poduhvat i znam da ću biti snažnija ako sam u punoj koncentraciji.

Glumica koju su mnogi zavoleli zbog uloge u sitkomu “Nemoj da zvocaš” i producent koji je, između ostalog, direktor serije “Jutro će promeniti sve” već pet godina su u vezi. Dugo žive zajedno, a prošlog leta su se i verili.

- Jeste me iznenadio prosidbom, mada ja brak, veridbu i sve te trenutke u kojima se dvoje ljudi obećava jedno drugom doživljam potpuno drugačije od civilizovanog sveta. Imam utisak da to postoji kao neki fluid u kosmosu, u univerzumu, da smo mi već postali jedno biće i da nas je ta ljubav spojila, a ne da to treba da urade prsten i papir. Naravno da me je prsten obradovao, ali neću da pričam o detaljima veridbe, nisam to nikome, čak ni porodici ni najboljoj drugarici otkrila. Smatram da je taj trenutak najviše svetao ako je naš i ničiji više.

Milena Živanović: Modne slobode na beogradskom asfaltu

O venčanju trenutno ne razmišljaju.

- Pre porođaja se sigurno nećemo venčati. Nismo precizirali datum ni okvirno, ne znam da li će to biti sledeće godine ili za desetak. Meni je dovoljno da se budim svakog jutra pored Ivana i da naš dečak stigne živ i zdrav - zaključila je Milena.

Maja Gašić

Autor