Jelena Karleuša o braku s Duškom: Ja sam imala sreće, a njemu se ispunio san da oženi devojku s postera

Autor: Maja Gašić

20.11.2018 21:07

Foto:

Foto:Kada se 8. juna 2008. folkerka Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, malo je onih koji su verovali da će ovaj brak opstati. Jelena koja je prethodno provela godinu dana u braku sa Bojanom Karićem, već je imala status zvezde, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru.

Jelena ponosna na svog muškarca: Znala da ću kad-tad napisati “bravo Duško”!

Tog juna pre deset godina par se zakleo jedno drugom na večnu ljubav, a o bajkovitom venčanju organizovanom do detalja po želji trudne mlade (a koje je po proceni medija koštalo 100.000 evra), Karleuša je svojevremeno izjavila:

Aksesoar za koji postoji lista čekanja: Jelena Karleuša dobila od Duška skupocenu torbu (video)

 

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki.

I očigledno njihova bajka još uvek traje. Par je ubrzo dobio ćerkicu Atinu (10), a godinu dana kasnije i Niku (9).

Bajka za mamine princeze: Jelena Karleuša slavi rođendan ćerkica Atine i Nike (foto)

O tome kako su se ona i Duško upoznali, pevačica je otkrila za domaće medije.

- On je bio jako uporan. Prvo sam "zgrešila" s njim, a onda sam na guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: "Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda." Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu - isterivanju pravde - ispričala je Jelena za Face HD TV.

Koliko podržava supruga bilo je vidljivo prilikom ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, a potom i kada je ostao bez oca. Jelena se nije odvajala od Duška u za njega najbolnijem trenutku, a sebi svojstvenim oštrim rečima obračunala se sa svima koji su pokušali da omalovažeseosku sahranu Duškovog oca i njegovo skromno poreklo.

Jelena Karleuša uputila poruku suprugu Dušku: Ohrabrujuće reči podrške u najtežim trenucima

- On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece. To je divna dirljiva priča - otkrila je  Karleuša.

Maja Gašić

Autor