Jelena i Duško

Bez Atine i Nike: Duško i Jelena napustili Beograd

Autor:

16.04.2024 20:41

Foto: Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena i Duško otputovali, svi se pitaju da li na istu destinaciju?



Juče je na Instagramu osvanula fotografija Duška Tošića iz toplijih krajeva, tačnije iz grčkog mondenskog letovališta Glifada.

Fudbalski menadžer odlučio je da nekoliko slobodnih dana provede pored mora, ali to ne bi bilo toliko zanimljivo da i njegova supruga nije uslikana na aerodromu pa se svi pitaju da li su Jelena i Duško otputovali zajedno?

Instagram printscreen @duskotosic

 

Atinska rivijera, kako je još poznato ovo predgrađe grčke prestonice, omiljeno je letovalište imućnih ljudi, pa ne čudi što se Tošić odlučio da prve tople dane provede baš ovde.

Iako je otišao prvi, juče je osvanuo snimak na platformama gde smo mogli da vidimo njegovu još uvek zakonitu suprugu Jelenu Karleušu na aerodromu u društvu poslovnih saradnika.

Jelena i Duško otputovali u isto vreme

U pamučnoj haljini pripijenoj uz telo s velikim belim naočarima za sunce i u papučama Jelena je blistala dok je čekala svoj let.

Nije skidala osmeh sa lica, a s obzirom na stajling, rekli bismo da je i ona otišla u toplije krajeve, pa su mnogi pomislili da se možda tajno nalazi sa suprugom.

Pročitajte Šta imaju zajedničko Jelena Karleuša i Kamila?

Da li su Jelena i Duško otputovali na isto mesto različitima letovima ili je samo slučajnost da su supružnici u isto vreme rešili da napuste zemlju, ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

 

@poznatirs Paparazzo S' kim to Jelena Karelusa odlazi na put u uskoj dekoltiranoj haljini? #jelenakarleusa #fyp #music #muzika #zvezdegranda #poznati #paparazzi ♬ Ekipa Najjaca - THCF & Coby

 

Komentari. (0)

Loading