Robert de Niro: Definitivan kraj

Autor:

28.11.2018 17:20

Foto:

Foto:



Čuveni holivudski glumac razvodi se od supruge Grejs Hajtauer posle 20 godina braka s čestim trzavicama: dvostruki oskarovac već je jednom podnosio papire za razvod i borio se za starateljstvo nad sinom obolelim od autizma, ali par je tada obnovio bračne zavete

Legendarni glumac Robert de Niro (75) razvodi se od supruge Grejs Hajtauer (63) posle više od dve decenije braka, objavio je magazin People. Po pisanju Hollywood Reportera, par je već duže rastavljen, pa De Niro u poslednje vreme javnim događajima prisustvuje sam. Tako se i tri dana pre napisa o razvodu pojavio solo u Muzeju moderne umetnosti (MOMA) u Njujorku, na ceremoniji organizovanoj u čast Martina Skorsezea. Te večeri po njegovom ponašanju nije se moglo naslutiti šta se dešava: družio se i šalio sa kolegama Leonardom Dikapriom, Harvijem Kajtelom i Džonom Hilom.

- Robert i Grejs više ne žive zajedno. Oni su poslednji put viđeni zajedno krajem leta. Glasine o rastanku su tačne - izjavio je za People neimenovani izvor blizak paru.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. novembra!