Filip i Danica Karađorđević: Ostvarili smo snove

Autor:

20.12.2018 10:28

Foto:

Foto:Pošto su krstili desetomesečnog sina Stefana i proslavili porodičnu slavu, Danica i Filip Karađorđević ističu s kakvim roditeljskim izazovima su se sreli i otkrivaju detalje života u Londonu

Princeza Danica (32) i princ Filip (36) Karađorđević krstili su desetomesečnog sina Stefana u Crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u dvorskom kompleksu Karađorđevića na Dedinju. Supružnici žive u Londonu, a u razgovoru za Gloriju otkrivaju s kojim su se sve izazovima suočili po Stefanovom rođenju, koliko je teško odgajati dete bez svakodnevne pomoći roditelja, šta im najviše nedostaje iz Beograda i hoće li sin uskoro dobiti brata ili sestru.

Kako ste se snašli u ulogama roditelja?

Danica: Od Stefanovog rođenja imam osećaj da sam čitavog života čekala da preuzmem tu važnu ulogu. Neizmerna ljubav prema sinu čini me moćnijom i spremnijom na prevazilaženje svih prepreka.

Filip: Roditeljska uloga otvara vrata jednom potpuno novom svetu odgovornosti, izazova, nagrada i emocija. Sebe vidim kao oca modernog doba, čoveka koji balansira između posla, porodice i kućnih obaveza, što je sve veoma izazovno, ali predstavlja i veliku životnu nagradu jer su žene bile te koje su se vekovima time bavile. Svaku obavezu obavljam s voljom i ništa mi nije teško kada je Stefan u pitanju.

Ostatak intervjua sa Filipom i Danicom Karađorđević pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. decembra!

Maja Gašić

Autor