Biljana Jevtić: Operacija u poslednji čas

Autor:

26.12.2018 10:42

Foto:

Foto:



Iako je u bolnicu otišla na sugestiju lekara a ne zbog snažnih bolova, pevačica Biljana Jeftić imala je veliku sreću jer je hirurškim zahvatom izbegla teže komplikacije

Mada nije imala klasičan i veoma bolan napad kakav često prozrukuje prisustvo kamena u žuči, pevačica Biljana Jevtić (59) po savetu lekara otišla je na operaciju i za dlaku izbegla teže komplikacije. Tokom laparoskopskog zahvata, kojim su joj uklonjeni žučna kesa i nekoliko kamenčića, ispostavilo se da je taj organ pod upalnim procesom, kao i da pritiska jetru.

- Nisam osećala jake bolove, makar ne poslednjeg puta, jer se sa ovim zdravstvenim problemom nosim gotovo celu deceniju, već dvaput sam zbog njega završila u Hitnoj pomoći. Ali moj lekar sada kao da je nešto predosetio, rekao je da je bolje da me ipak operiše iako sve deluje u redu. Čak su i rezultati laboratorijskih analiza bili dobri, tako da baš ništa nije ukazivalo na eventualni problem. Ispostavilo se da je žučna kesa bila pod upalom, kao i da je pritiskala druge organe, pre svega jetru. Naravno, laknulo mi je kad sam shvatila da sam izbegla neke ozbiljnije komplikacije - kaže Biljana.

Ostatak teksta pročitajte u prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 24. decembra!

Maja Gašić

Autor