Nataša Ninković: Suprug je znao da sam ubica

Autor: Maja Gašić

03.01.2017 09:31

Foto:

Foto:Jedna od naših najlepših glumica srednje generacije, Nataša Ninković, umalo da odustane od angažmana u seriji "Ubice mog oca“, koju zajedno potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.

- Prva sam dobila scenario u ruke. Ima možda od tada i dve godine. Imala sam zadršku kad je taj lik u pitanju, a novinari su to protumačili da nisam htela da igram. Suviše mi je bila mračna, a reditelju Predragu Gagi Antonijeviću rekla sam da ću igrati nešto drugo. Kad mi je poslao poslednju epizodu, više nije bilo dileme. Tokom pauze u Narodnom pozorištu dobila sam mejl i to počela da čitam. Zakasnila sam da izađem na scenu. Samo sam mu poslala poruku: "Da, da, igram" - rekla je Ninkovićeva gostujući u magazinu "Oko" na RTS.

Natašu ne iznenađuju uspeh i velika gledanost.

- Naracija je dobra i način montaže. Vidim po reakcijama da mladi gledaju seriju jer mi na ulici prilaze studenti - pojašnjava prvakinja drame Narodnog pozorišta.

Glumica nije mogla da ćuti o tome da je baš ona ubila svoju ćerku jer je bila ljubomorna na njenu vezu s kumom Kostom.

- Znao je moj suprug Nenad Šarenac. Otkrila sam i dvema mojim drugaricama, ali su ćutale ko zalivene - zaključuje Ninkovićeva.

Proslavljena glumica jedina je ulogu dobila bez kastinga jer je igrala u rediteljevom filmu "Spasitelj". Antonijević govori za Kurir o tome šta će se dešavati s Natalijom.

- Kompleksan lik zaslužuje našu najveću glumicu. Biće s tim karakterom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - kaže reditelj s holivudskom adresom.

U novoj sezoni pratićemo suđenje Nataliji Despotović, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, novi slučaj na kome će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević uveliko radi s Natašom Drakulić na novim epizodama, a publika neće dugo čekati novu sezonu.
- Kraj je takav da traži nastavak. U maju počinje snimanje novih epizoda - objašnjava Antonijević.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading