Andrija Milošević o braku i bebi: Kao i svi Balkanci, voleo bih da prvo bude muško

Autor: Maja Gašić

26.01.2017 11:55

Foto:

Foto:Miljenik ženskog dela publike, glumac Andrija Milošević već duže vreme je  u stabilnoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić. Par živi zajedno i, mada svi željno iščekuju da se popularni neženja skrasi i konačno oženi, izgleda da svadba još uvek nije u planu.

U razgovoru za Pink.rs, Andrija je otkrio šta misli o braku i da li uskoro planira da zaprosi Aleksandru.

- Inteligentnim ljudima zajednički život ne može da promeni mnogo toga. Mi smo duže vreme to planirali. Ne osećam se kao da sam u braku, nama je super, družimo se, uživamo i ne opterećujemo se time kada ćemo potpisati taj papir. Jednostavno, nismo u tom fazonu i to nam sada nije prioritet. Kuća nam je uvek puna, stalno nam dolaze prijatelji otkad smo se uselili u novi stan - otkrio je glumac.

Budući da je njegov blizak prijatelj Vlado Georgiev nedavno dobio ćerkicu, Andrija kaže da bi se toj novoj ulozi radovao, ali da se ne opterećuje roditeljstvom. Ipak, kao i većina Balkanaca, želeo bi da prvo dobije sina.

Anđelka Prpić i Andrija Milošević: Naši ljubavni izazovi

- Voleo bih da se to sve desi spontano. Kad mali Milošević odluči da se pojavi, neka se pojavi. Tako mi to radimo u familiji. Svi mi Balkanci bismo voleli da prvo bude muško, a onda devojčica. To je stari muški princip. Ne želim da se zamaram time, meni je najbitnije da je živo i zdravo - zaključio je Andrija.

Nazad u zimske radosti...

A photo posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on Jan 19, 2017 at 10:07am PST

Iako još uvek ne razmišlja o ozvaničenju veze, Andrija ne poriče da mu prija život u zajednici. Naprotiv, prezadovoljan je kako je Sandra uredila stan i učinila ga domom.

- Sandra je super uredila stan. Ja sam veoma zadovoljan, njoj sam sve prepustio jer se ja ne razumem preterano u to. Bitno mi je samo da imam krevet i frižider i meni je super. Mi muškarci to sve gledamo na krajnje jednostavan način, ali lepo je kada uđeš u neki super uređen prostor - kaže glumac.

Postnovogodisnja depresija... #dajmibalondaseigram

A photo posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on Jan 3, 2017 at 4:21am PST

Iako se oboje bave javnim poslom i uvek su pod budnim okom javnosti, glumac ističe da im to ne predstavlja problem. Naprotiv, pomaže im da bolje očuvaju vezu, u kojoj nema mesta ljubomori.

- Sandra nije ljubomorna. Ona savršeno dobro razume i moj posao i moj poziv jer pripadamo istom svetu. Ona, kao neko ko se bavi javnim poslom, ima mnogo razumevanja za mene - rekao je Andrija za Pink.rs.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading