Andrija Milošević: Svadbeni planer u funkciji

Autor:

08.06.2018 20:00

Foto:

Foto:



Iako još nije zakazao venčanje, poznati glumac sve intenzivnije razmišlja o braku i potomstvu pošto mu petogodišnja veza s koleginicom Aleksandrom Tomić izuzetno prija

Premda je pet godina u stabilnoj emotivnoj vezi s koleginicom Aleksandrom Tomić (29), glumac Andrija Milošević (39) još nije zakazao venčanje. Ipak, ta tema mu nije strana. Zadovoljan zajedničkim životom s partnerkom, počeo je da razmišlja o braku i potomstvu u bližoj budućnosti.

- Svi to planiramo. Ne znam kada će se to dogoditi. Kad bude bilo - biće. Ljudi imaju različite životne puteve, u našoj profesiji smo na velikoj muci, posao nam oduzima mnogo slobodnog vremena - kaže Andrija i otkriva kako Aleksandra i on funkcionišu: - Super se slažemo kada zajedno igramo u nekom projektu. Razlog tome je što se odlično poznajemo jer živimo zajedno. U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu. Ne glumimo privatno, to i ne treba da se čini, već se čuvamo za publiku. Projekte na kojima smo do sada sarađivali, uključujući “Andriju i Anđelku” i “Mamine sinove”, radili smo posvećeno i s mnogo međusobne ljubavi. Sve je lepo ispalo, pa se nadam da će tako biti i s filmom “Taksi bluz” koji trenutno snimamo.

BRDO I MORE

A kada ugrabe malo slobodnog vremena, Andrija i Aleksandra vole da ga iskoriste za putovanja. Nedavno su se vratili iz Italije.

- Divno nam je bilo. Putovanja uvek prijaju pošto nam je odmor neophodan. Ja sam hronično umoran. Zato gledamo da nađemo način da s vremena na vreme odemo negde i odmorimo se. Obišli smo prelepa mesta čijih se imena, biću iskren, u većini slučajeva ne sećam. Uglavnom je sleva bilo more, a zdesna brdo. Sada nas opet čeka posao. Kod nas to tako ide, red odmora, red rada.

“Taksi bluz” je film u kome će se Andrija posle dužeg vremena ponovo naći u glavnoj ulozi, a društvo će mu praviti veliki broj vrsnih glumaca.

- Posle “Opet pakujemo majmune”, ovo je drugi film u kojem imam glavnu ulogu. I zaista mi je bilo drago kada su me pozvali, zato što nemam često priliku da tumačim ovakav lik. Do sada sam uglavnom igrao efektne epizodne uloge, koje, ruku na srce, meni najviše leže. Scenario sam pročitao 1. januara, ujutru odmah posle Nove godine. Pozvao sam producenta Marka Jocića i rekao mu da mi se dopada. “Taksi bluz” govori o običnim ljudima, o ljubavi, emociji, a uz sve to je izrazito komičan. Mislim da će publika uživati u priči o čoveku koji ima snove koje ne uspeva da ispuni, koji živi sa majkom i malo je smotan, introvertan tip. On upoznaje jednog dečaka koji sasvim slučajno ulazi u njegov život i iz korena ga menja. U ovom filmu učestvovaće sjajni glumci poput Nikole Pejakovića, Sergeja Trifunovića, Borisa Komnenića i Nikole Đurička.

Maja Gašić

Autor