Nataša Bekvalac: Hana je suština mog života, moja najveća ljubav

Autor:

05.04.2017 12:48

Foto:

Foto:



Svaka ljubav, uključujući i one najveće, ima rok trajanja. Tako se može zaključiti posle za mnoge iznenađujućeg podnošenja zahteva za razvod pevačice Nataše Bekvalac (36) od supruga Ljubomira Jovanovića (34). Onako kako su se venčali, tiho i diskretno, supružnici su odlučili i da se raziđu. Prva potvrda da je došlo do raskida stigla je, po ugledu na slavne holivudske parove, od advokata.

- Gospođa Bekvalac je u četvrtak, 9. marta, došla u moju kancelariju sa odlukom da okonča brak s Ljubom Jovanovićem. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović nemaju decu i ne dele imovinu što za mene kao njenog advokata situaciju čini još lakšom - otkrio je advokat Nemanja Aleksić iz Novog Sada.

Odmah pošto je podnela zahtev za razvod Nataša je otputovala na ranije ugovoreni nastup u inostranstvu, a zatim se sa ćerkom Hanom uputila u Pariz kako bi posetile evropski Diznilend. Odbijala je pozive za izjavu, a isto je učinio i Ljubomir.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 14, 2017 at 2:57pm PDT


Nedugo zatim brak između lepe Novosađanke i Ljubomira je i zvanično okončan. Razloge znaju samo oni, mada se šuškalo o Ljubinoj prevari. Da li su glasine istinite, znaju samo oni, ali činjenica je da je Nataša uklonila gotovo sve  zajedničke slike sa bivšim suprugom sa svog Instagram profila.

Već jednom razvedena, Nataša dobro zna kakava je osećaj kad se razočaraš u ljubav. Upravo zbog toga je bila i vrlo oprezna u davanju prognoza po pitanju njenog i Jovanovićevog braka.

U razgovoru za "Gloriju" je otkrila da će vreme pokzati da li je Ljuba čovek njenog života.

– Nema pravila, neko ljubav bez trzavica doživi u ranim dvadesetim, neko kasnije, a neko nikada. Kada bismo pravila znali, kada bi ona postojala, svi bismo živeli srećno do kraja života - ispričala je tada Nataša.

Da vreme leči sve, pokazuje i činjenica da je sa bivšim suprugom Danilom Ikodinoivićem, i pored burnog razvoda, danas u odličnim odnosima. Na pitanje kako je netrpeljivost prerasla u prijateljstvo, pevačica je odgovorila:

– Radim sve ono što mislim da je važno za moje dete i u njenom interesu. Mojoj kćerki je najbitnije da oseti ljubav oba roditelja, i nikad joj zbog nekih svojih rana ne bih uskraćivala vreme s njenim tatom i njegovu ljubav koja joj je neophodna. Ponašam se u skladu s tim jer mi je najvažnija sreća mog deteta, a kada je ona srećna – srećna sam i ja. Ja sam dobra bivša žena - ispričala je Nataša za "Gloriju".


Ipak, Nataša ne dozvoljava da je ljubavni problemi slome. Nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, a sve svoje slobodno vreme provodi u društvu ćerke Hane koja je, kako pevačica kaže "suština njenog života".

-  Ona je poenta i suština mog života, moja najveća ljubav. Ona je moja najjača tačka - rekla je Nataša za "Gloriju".

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 12, 2016 at 11:07am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading