Od danas i zvanično slobodna: Nataša Bekvalac se razvela od Ljube

Autor:

25.04.2017 17:54

Foto:

Foto:



Popularna pevačica Nataša Bekvalac od danas je i zvanično "slobodna žena".

Nataša Bekvalac: Hana je suština mog života, moja najveća ljubav

Kako smo pisali pre meseca dana, atraktivna pevačica je odlučila da stavi tačku na dvogodišnji brak sa Ljubomirom Jovanovićem. O razlozima se dosta pričalo, spominjala se Ljubina prevara, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu glasine koje su pratile njihov rastanak.

Ono što je pak Nataša rekla u razgovoru za "Svet" jeste da su uzrok "nepomirljive razlike u karakterima, pogledima na život i budućnost" - što je fraza kojom se poznati obično služe kada ne žele da otkriju prave razloge razvoda.

A da nije u pitanju marketinški trik, takođe nešto čemu zvezde neretko pribegavaju kad žele da privuku pažnju javnosti, potvrdio je i pevačicin advokat.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 10, 2017 at 2:49am PST


Gospođa Bekvalac je u četvrtak, 9. marta, došla u moju kancelariju sa odlukom da okonča brak s Ljubom Jovanovićem. Delovala je odlučno i stabilno. Prihvatila je moj savet da bi najbrže i najjednostavnije bilo da, ukoliko je već tako odlučila, razvod bude sporazuman. Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović nemaju decu i ne dele imovinu što za mene kao njenog advokata situaciju čini još lakšom – otkrio je advokat Nemanja Aleksić iz Novog Sada.

Ubrzo nakon toga je Nataša sa ćerkom Hanom otišla u pariski Dizniled.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 14, 2017 at 2:57pm PDT


A od danas je novosadska barbika, kako često nazivaju lepu Natašu u medijima, i zvanično razvedena, piše "Svet". Jutros je održano ročište na kojem se ona nije pojavila već je poslala svog punomoćnika, ali budući da su se razveli sporazumno, brak je samo poništen.

Da li je ovo radostan ili tužan dan za Bekvalčevu, to samo ona zna, ali juče je svakako imala razloga za slavlje. Njena sestra, dizajnerka Kristina se porodila i na svet donela dečaka Nou.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 19, 2017 at 2:53am PDT


Stigla beba u porodicu Bekvalac: Prvi poljubac od tetke Nataše (foto)

Ponosna tetka nije izdržala da na društvenim mrežama ne podeli fotografiju svog sestrića.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 24, 2017 at 11:41am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading