Kontroverzni predbračni ugovor: Bijonse za svako dete dobija ogromnu sumu!

Autor:

04.07.2017 21:15

Foto:

Foto:



Pop zvezda u tajnosti je rodila blizance, dečaka i devojčicu, ali lekari bolnice u Los Anđelesu nisu im dozvolili da odu kući dok nisu bili sigurni da je sve pod kontrolom

Odranije se znalo da će pevačica Bijonse (35) zaraditi deset miliona dolara početkom juna, ali se samo nagađalo kad će se to dogoditi. Naime, u njenom predbračnom ugovoru sa muzičarem Džej-Zijem (47) postoji odredba da će reper platiti supruzi pet miliona dolara nakon svakog porođaja. Prvih pet miliona Bijonse je dobila kad je 7. januara 2012. rodila devojčicu Blu Ajvi. Narednih deset čekali su je kad na svet donese blizance.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 29. Мај 2017. у 11:43 PDT


Džej Zi i Bijonse: Iznenađujući izbor imena za blizance

Možda se još uvek ne bi znalo da se Bijonse porodila da se nije istrčao srećni deda, njen otac Metju Nouls, koji je 12. juna na tviteru napisao:

- Stigli su. Srećan rođendan blizancima! Voli vas deda.


Porodilja i srećni otac nisu se oglašavali, mada su to ranije obilato činili. Na primer, kad je Bijonse 1. februara ove godine obavestila javnost da čeka blizance, u prvih osam sati skoro šest i po miliona ljudi “lajkovalo” je tu vest na društvenim mrežama. Sada su imali debeo razlog da ćute, jer - nešto nije bilo u redu sa decom.

Lekari bolnice u Los Anđelesu punih nedelju dana nisu dozvoljavali majci da sa decom ode kući, pošto su se plašili potencijalnih komplikacija. Bijonse je savetovano da zbog njenog, kao i zdravstvenog stanja mališana, ostane u bolnici sve dok doktori ne budu sigurni da je sve pod kontrolom.

Medijski mrak oko porodilišta u El-Eju ipak nije bio toliko crn i gust, pa se nekako probila vest o polu dece. Potvrđeno je: pevačica je rodila devojčicu i dečaka. U inat bivšem američkom predsedniku Baraku Obami!

Naime, Obama je, kao veliki prijatelj Džej-Zija, povodom ulaska u Kuću slavnih ovog repera objavio video-poruku u kojoj je rekao:

- Često mislim da se Džej i ja razumemo. Niko ko nas je upoznao u mlađim danima ne bi pomislio da ćemo biti tu gde smo danas. Znamo kako je to odrasti bez oca, znamo kako je nemati puno, i poznajemo ljude kojima nije išlo tako kao nama, pa se trudimo da otvorimo vrata onima koji dolaze iza nas. Takođe, Džej i ja smo ludi za svojim kćerkama, iako će me on prestići kad blizanci dođu na svet.

Објава коју дели Barack Obama (@barackobama) дана 11. Окт 2016. у 4:17 PDT


Naravno, “u roku odmah” svetom je prostrujala vest da će Bijonse roditi dve kćerke, pa će Džej imati troje ženske dece, a Obama će ostati na broju dva. I sve do porođaja vladalo je takvo ubeđenje, pa je vest da su blizanci različitih polova bila poprilično iznenađenje.

MILIJARDERI

Објава коју дели Beyoncé RJ (@bey4everr) дана 4. Јул 2017. у 9:17 PDT

Kao što je iznenađenje bilo i da je otac blizanaca, dok su bebe sa majkom još bile u bolnici - promenio ime! Istina, ne drastično. Do sada se u originalu zvao Jay-Z, od sada je ovaj Amerikanac koji je rođen kao Šon Kori Karter - JAY-Z. Njegovo bogatstvo magazin “Forbes” je prošle godine procenio na oko 650 miliona dolara, a posle toga reper je potpisao još jedan ugovor vredan 200 miliona. Tako da mu onih tričavih deset miliona, koliko je “dužan” svojoj supruzi za ovaj porođaj, neće bitno ruinirati budžet. Niti će se na njenom bankovnom računu to osetiti, jer na njemu je već oko 350 miliona. Sa više od 1,1 milijardi dolara Bijonse i Džej-Zi (ma kako da se zvao) jedan su od najbogatijih parova sveta. Trenutno su na četvrtom mestu, iza neprikosnovenih Salme Hajek i Fransoa-Anri Pinoa (5,1 milijardi), Maraje Keri i Džejmsa Pakera (4,2) i Stivena Spilberga i Kejt Kepšou (3,5). Ispred Bijonse i Džej-Zija bili su i Dženet Džekson i Visam el Mana, ali se njihov brak nedavno raspao.

Uvek posebni: Bijonse i Džej Zi zaštitili imena blizanaca kao privatno vlasništvo

U to vreme još prilično anonimni, Bijonse i Džej-Zi su se upoznali 2002. na snimanju njegovog albuma “Boni i Klajd”. Venčali su se u tajnosti 2008, a još dalje od očiju javnosti rodila im se kćerka Blu Ajvi. Devojčica je godinama bila pažljivo skrivana od paparaca i znatiželjnika, tek kad su joj bile tri godine prvi put je snimljena zajedno sa roditeljima. Da li će tako biti i sa blizancima koje su roditelji nazvali Šon Džunior (dečak) i Bi (devojčica), ostaje da se vidi...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading