Lionel Mesi u novoj "Gloriji": Argentinska svadba veka

Autor:

12.07.2017 16:32

Foto:

Foto:



Fudbalska zvezda Barselone konačno se venčao sa Antonelom Rokuzo, s kojom ima dvoje dece, a slavlju je prisustvovala čak i Šakira iako je s mladom u vrlo lošim odnosima

Najbolji fudbaler sveta (neka izvinu fanovi Kristijana Ronalda), Argentinac Lionel Mesi (30) planirao je da se početkom jula venča na glamurozan način u rodnom Rosariju. Svadbu sa dugogodišnjom devojkom Antonelom Rokuzo (29), s kojom ima dva sina (četvorogodišnjeg Tijaga i 21-mesečnog Matea) hteo je da organizuje u velelepnoj katedrali u istorijskom centru Rosarija, i na nju je želeo da pozove 600 gostiju.

Plan mu je pao u vodu kad ga je pokazao ocu Horheu, koji godinama vodi Mesijeve finansije. On je sve stopirao jer je njegov sin prošle godine umesto uobičajenih 80 zaradio “svega” 64 miliona evra (od fudbala i reklama), pa je red da i venčanje bude skromnije.

Zato je izbor pao na “City Center”, kompleks koji se sastoji od luksuznih hotela, kockarnica, bazena i šoping-centra. I broj gostiju je skresan na 250, čak je otpao i crkveni obred jer lokalni nadbiskup Eduardo Martin nije dozvolio da se izgradi montažna kapelica odmah do “mesta greha” - kazina. Tako je Horhe Mesi i na ovom činu uštedeo, i jedino je morao da izda 300 evra za popa koji je došao u hotel da venča mladence.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. jula!

Komentari. (0)

Loading