Novak Đoković u novoj "Gloriji": Otvaram novo poglavlje života

Autor:

07.11.2017 10:06

Foto:

Foto:



Nepuna dva meseca pre najavljenog povratka na teren teniski šampion govorio je šta mu je sve prolazilo kroz glavu dok je povređen napuštao stadion u Vimbldonu, i kako je višemesečno odsustvo možda imalo i neke pozitivne strane

Nisu retki trenuci kad Novak Đoković otvori dušu i progovori o onome što oseća. Često to čini, on je osoba koja zaista ne krije ništa ni od sopstvene intime, niti od misli koje mu prolaze kroz glavu. Ali ne pamti se da je otišao toliko daleko kao nedavno u Parizu, pre početka masters turnira na kome je dosad četiri puta trijumfovao. Nažalost, povreda ga je sprečila da nastavi jednu tradiciju koju je sam uspostavio: da maskiran kroči u parisku dvoranu “Bersi”, kao 2012. kad je izašao u kostimu Darta Vejdera.

Ovih dana u Parizu igraju neki drugi momci, a Đoković se, bez imalo sete i sa mnogo ponosa, prisetio svog poslednjeg meča u ovoj, 2017. godini. Onog na Vimbldonu, kad je zbog povrede lakta morao da preda pobedu Čehu Tomašu Berdihu.

- Prva emocija koju sam osetio prilikom izlaska sa terena bila je zahvalnost što mogu da igram sport koji volim, i to na tako visokom nivou celu deceniju - rekao je u intervjuu za kompaniju Lacoste, čiji je brend ambasador od maja.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. novembra!