Novak Đoković u novoj "Gloriji": Prvi put s Tarom u rodnom gradu

Autor:

20.11.2017 16:45

Foto:

Foto:



Naš teniski šampion i njegova supruga Jelena doveli su dvomesečnu kćerku da sa širom familijom u Beogradu proslavi porodičnu slavu Aranđelovdan, a ‘specijalne pripreme’ za taj događaj imao je i njihov trogodišnji sin Stefan

Samo 73 dana čekala je mala Tara Đoković da sa svojim tatom Novakom (30) i mamom Jelenom (31) stigne tamo gde je sve počelo. U Beograd, rodni grad svojih roditelja, u kom su je čekali brojna familija i još brojniji prijatelji željni da je upoznaju. A Tara, stara samo dva meseca i neki dan, razumljivo, potražila je mamu koja se ne odvaja od nje od 2. septembra, kad je kćerka našeg teniskog šampiona rođena. Jelena je i na društvenim mrežama postavila fotografiju kako doji malu Taru, kao ohrabrenje i podsticaj svim majkama da doje svoje bebe. Naravno, na slici je i jedino ljubomorno biće u kući Đokovića - bišon Pjer, koji je nežno prislonio glavicu na Jelenino rame u nadi da će biti pomilovan, ali je morao da čeka da na njega dođe red.

Novak Đoković je mnoge iznenadio dolaskom u Beograd sa kompletnom porodicom. Samo neki dan pre sletanja na aerodrom “Nikola Tesla” on je zabavljao Amerikance u Kaliforniji, gde je gostovao i u najpopularnijem tamošnjem TV šou-programu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. novembra!