Skarlet Johanson u novoj "Gloriji": Poljubac u ranu zoru

Autor:

01.12.2017 17:23

Foto:

Foto:



Holivudska zvezda više ne krije svog novog dečka, scenaristu Kolina Džosta, s kojim je na intimnoj večeri za dvoje proslavila rođendan, a posle su ih emocije savladale nasred ulice pa su se dugo ljubili

Konačno je stigla i foto-potvrda strasne veze holivudske dive Skarlet Johanson (33) i scenariste Kolina Džosta (35). Zna se da je par mesecima zajedno, ali uspešno su se skrivali od foto-reportera. Ovaj put su bili neoprezni, ili bi se pre moglo reći da su podlegli emocijama. Nisu izdržali i strasno su se ljubili u Njujorku, u blizini Rokfeler centra. Ljubili su se nasred ulice u pola pet ujutro, očigledno dobro raspoloženi u povratku sa neke zabave.

Skarlet, jedna od najplaćenijih glumica sveta, čiji je bankovini račun - procenjuje se - težak 55 miliona dolara, letos se zaljubila u scenaristu jedne od najgledanijih američkih televizijskih emisija “Saturday Night Live”. Baš u tom šou-programu ona je gostovala 21. maja, i uzima se da je to tačan datum početka njihove veze. Očevici kažu da je varnica kresnula na afterpartiju, gde su dugo ćaskali. Taj razgovor je bio toliko interesantan da su ga nastavili sledećih, evo, već šest meseci.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. novembra!