EKSKLUZIVNO Sloboda Mićalović Ćetković u novoj "Gloriji": Godina pomešanih osećanja

Autor:

05.12.2017 10:13

Foto:

Foto:



Dok podvlači crtu ispod 2017, našoj velikoj glumici se prepliću emocije: srećna je jer ima skladan brak sa kolegom Vojinom i divne bliznakinje, kao i što radi velike televizijske i filmske projekte od nacionalnog značaja, ali i tužna jer je izgubila oca Dragana koji joj je bio oslonac i putokaz

Glumica Sloboda Mićalović Ćetković (36) jednako je uspešna u privatnom životu i profesiji kojom se bavi. Sa kolegom Vojinom Ćetkovićem ima bliznakinje Veru i Milu, a u razgovoru za Gloriju otkrila je koliki je izazov održati sklad u braku kad su oba supružnika uspešna i poznata, na koji način jedno drugome pomažu, kako odgajaju kćerke, zašto ju je iskustvo snimanja sa Emirom Kusturicom promenilo i čime ju je iznenadila Monika Beluči.

Vaš suprug Vojin Ćetković i vi mnogo radite, ima vas u svim dramskim medijima, od pozorišta, preko filma do televizije. Često sarađujete na istim projektima. Kakvo je iskustvo raditi sa supružnikom?

- Navikli smo da profesionalno sarađujemo. Pre svega, mnogo smo zajedno radili u pozorištu. Trudimo se da ne mešamo emocije, na sceni ili na setu smo samo glumački, a ne životni partneri.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 4. decembra!