Bora Đorđević u novoj "Gloriji": Ništa od razvoda

Autor:

19.12.2017 17:00

Foto:

Foto:Bračna kriza uzdrmala je odnos popularnog rokera i njegove supruge Dubravke, ali kad su se glave ohladile, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, što je najviše obradovalo njihovu kujicu Laru

Brak slavnog rokera Bore “Čorbe” Đorđevića (64) i njegove supruge Dubravke Milaković (40) izdržao je prvu krizu. Njih dvoje uspeli su da izglade nesuglasice, i Bora je početkom decembra otputovao iz Beograda u Ljubljanu u kojoj živi poslednje tri godine. Supružnici će skoro ceo mesec provesti zajedno, pošto Riblja čorba ima zakazane nastupe tek krajem decembra u Mariboru, na Zlatiboru i u Beogradu, gde će svirati u novogodišnjoj noći.

KAKO JE POČELO?

Bora i Dubravka su početkom novembra proveli odmor u dalekoj Laponiji. Tamo su se vozili sankama koje vuku haskiji, obišli farmu za uzgoj ovih pasa i gledali polarnu svetlost. Do bračne krize je iznenada došlo krajem istog meseca, pred drugi koncert Riblje čorbe u beogradskom Centru “Sava”, kad Dubravka nije došla iz Ljubljane da podrži supruga. Popularnom rokeru njen izostanak je veoma teško pao, baš kao i njeni česti izlivi ljubomore zbog toga što druge žene žele da budu u njegovom društvu. Tim pre što za tako nešto nema nikakvog povoda. Dubravka je iz Ljubljane poručila da će podneti zahtev za razvod, a i Bora je, kažu, tih dana poželeo isto, ali kad su se strasti malo smirile, supružnici su odlučili da svom braku ipak daju drugu šansu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. decembra!

Maja Gašić

Autor