Džordž Kluni u novoj "Gloriji": Tajna večera za milionere

Autor:

21.12.2017 17:05

Foto:

Foto:



Oskarovac koji je nedavno postao milijarder ne zaboravlja svoje prijatelje, četrnaest najbližih pozvao je kod sebe u kuću gde su ih čekali koferčići čiji sadržaj je svakog šokirao

Novac mi više nije potreban. Gluma je bila način na koji sam plaćao kiriju i ostale troškove, ali sad mi to više nije neophodno. Imam milijardu!

Ovako je pre nekoliko meseci govorio oskarovac Džordž Kluni (56), kad je za milijardu dolara prodao svoju kompaniju za proizvodnju tekile. Međutim, on je i mnogo pre toga prestao da brine o novcu, i pustio da mu prolazi kroz širom raširene prste. Kao kad je 2013. zaradio celih 40 miliona dolara za reklamiranje espreso kafe. Čim mu je taj iznos legao na račun, dogodilo se nešto potpuno ludo, što je nedavno u opširnom intervjuu opisao biznismen Rendi Gerber, najpoznatiji kao suprug supermodela Sindi Kraford.

- Ima nas nekoliko, družimo se od rane mladosti i naše društvo nazivamo “Dečaci” (The Boys). Džordž je jedan od nas. Jednog dana mi zvoni telefon, vidim na ekranu “The Boys” i javim se. On je bio na vezi, sećam se dobro kao da je bilo juče... - priča Rendi.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. decembra!