Snima se film o kraljevskoj porodici, pogledajte ko će glumiti Kejt

Autor:

09.11.2016 15:44

Foto:

Foto:



Britanska televizijska mreža BBC2 snima dramu o kraljevskoj porodici po nazivu "Kralj Čarls III" i uloge su već podeljene.

Ova futuristička istorijska drama bazirana je na scenariju Marka Bartleta pod istim imenom, a za koju je pisac dobio prestižnu nagradu Olivije.

Drama prati život kraljevske porodice nakon smrti kraljice Elizabete II. Princ Čarls dolazi na presto, a posebna pažnja u ovom TV ostvarenju biće posvećena likovima prinčeva Vilijama i Harija, kao i vojvotkinje od Kembridža - Kejt Midlton.

Ono što javnost najviše ineteresuje, jeste koja lepa glumica će igrati rolu jedne od najpopularnijih žena u Velikoj Britaniji - Kejt Midlton. Čast je pripala relativno nepoznatoj tridesetčetvorogodišnjoj glumici Šarloti Rajli.

Šarlota Rajli i Kejt Midlton

Budući da Rajli do sada nije ostvarila zapažanije role, uglavnom je glumila u TV serijama domaće produkcije, pretpostavlja se da je fizička sličnost sa vojvotkinjom od Kembridža presudila da dobije ovu važnu ulogu.

Oliver Kris će glumiti princa Vilijama

Princa Vilijama će igrati glumac Oliver Kris, poznat po ostvarenju "Green Wing", dok će Harija glumiti Ričard Gulding.

Ričard Gulding će igrati princa Harija

Glavnu rolu, princa Čarlsa, igraće Tim Pigot-Smit, a njegovu suprugu Kamilu, vojvotkinju od Kornvola Margo Lester.

Tim Pigot-Smit će glumiti princa Čarlsa

Inače, predstava pod istim nazivom se već nekoliko godina igra u Londonskim pozorištima, i to s Timom u glavnoj ulozi. Glumac je izjavio da rola princa Čarlsa predstavlja vrhunac njegove karijere i da se nada da će film biti podjednako uspešan kao i predstava.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading