Sara Džesika Parker o dilemi koja muči sve majke: Mogu li deca i karijera zajedno

Autor:

16.11.2016 21:43

Foto:

Foto:



Slavna glumica Sara Džesika Parker, po mišljenju mnogih ima život iz bajke, a njen osmeh govori da je najsrećnija žena na svetu. Ipak, kada se svetla reflektora ugase i modna ikona današnjice je samo obična žena.

Naime, glumica je pored brojnih uloga koje je odigrala tokom svoje dugogodišnje karijere uspela da se ostvari i u onoj najbitnijoj - ona je majka troje dece.

Sara Džesika Parker sa suprugom Metjuom Broderikom

Kao i mnogim majkama i njoj su najveća radost deca. Sa kolegom Metjuom Broderikom ima trinaestogodišnjeg sina Džejsona i sedmogodišnje bliznakinje Marion Loret i Tabiti Hodž, koje je rodila surogat majka.

Iako uspeh podrazumeva lagodniji život i slavna glumica susreće se dilemama koje muče mnoge majke, pa je upravo o tome govorila na jednoj uglednoj američkoj televiziji.

-Roditeljstvo vas promeni na sve načine, ali ipak želite da imate i vreme za sebe. Zato dolazi do unutrašnjeg konflikta, uživate u deci, ali opet želite i svoj život.  Čula sam da se neke žene osećaju krivim zato što imaju posao koji vole,  jer to podrazumeva razdvojenost od dece-  bila je iskrena 51-godišnja glumica.

-Međutim, postoje i one žene koje moraju da rade po dva tri posla da bi preživele. To je druga priča, one taj posao ne vole, i obično se ne osećaju krivima -dodala je ona

Za Saru Džesiku Parker bio je veliki životni udarac kada je nakon dugogodišnjih neuspešnih pokušaja shvatila da ne može da ostane u drugom stanju. Ona i suprug su odlučili da im blizance rodi surogat majka jer su jako želeli da prošire porodicu. Ono što još više zabolelo je reakcija javnosti.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Oct 28, 2015 at 9:30am PDT

-Da sam mogla da ostanem trudna po drugi put, verovatno bih rodila još dece. Mediji su u tim trenucima stvarno bili užasni. Tabloidi su jurili ženu koja je rodila moju decu, pisali svašta o njoj, a onda je ona doživela nervni slom- rekla je ona jednom prilikom.

Televizijska legenda našeg vremena  proslavila se ulogom Keri Bredšo u popularnoj seriji "Seks i grad", a sada ćemo je gledati u jednom sasvim drugačijem izdanju. Naime, ona je prihvatila ulogu u seriji ” Razvod” gde će dočarati lik majke dvoje dece, koja ima probleme u braku i neuspešnu karijeru.

A video posted by HBO Nordic (@hbonordic) on Oct 4, 2016 at 2:18am PDT

Komentari. (0)

Loading