Psiholog pomogao Jeleni i Novaku da prebrode krizu

Autor:

02.12.2016 21:32

Foto:

Foto:



Kada je posle neočekivane eliminacije sa Vimbldona najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao da je imao privatne probleme koji su ga sprečavali da se fokusira na igru, svi su se zapitali kakve su to muke mučile našeg tenisera.

Tokom predavanja Jelene Đoković na Ekonomskom fakultetu Novak je govorio o tome kako su preborodili krizu u braku.

-Kada Jelena i ja osetimo da udaramo glavom o zid, profesionalno ili privatno, psiholog Džim Ler je osoba na koju možemo da se oslonimo- bio je iskren Novak.

                              Kako su nas Đokovići podsetili da je skromnost vrlina

 On nam je, kada smo imali krizu pre nekoliko godina, dosta pomogao da se izvučemo

Novak je došao da podrži svoju suprugu na predavanju, ali je njoj zasmetala jedna sitnica, pa se našalila na račun svog supruga.

- Eto, ja pričam i gledam u njegovom pravcu, a on gleda u telefon. Šalim se, ljubavi, dođi da nešto i ti kažeš. I hvala ti što si došao da me podržiš, i ja sam uvek bila na tribinama za tebe. I samo da znate, on ume jako dugo da priča, uvek je mrtva trka u kući ko će da kaže nešto...

Novak je istakao da je jako ponosan na svoju suprugu.

Izdanje Jelene Đoković koje je izazvalo polemiku: Neprepoznata autentičnost ili modni promašaj

- Ljubavi, ja sam, evo pred celim fakultetom, jako ponosan na tvoje večerašnje izlaganje i moram da priznam da sam napravio veoma dobar izbor. Ovo će na kraju da ispadne stendap komedija. Zadovoljstvo mi je da slušam kako ona pretoči u reči emocije i načela kojih se drži, a i ja sa njom... - ispričao je Novak, navodeći da porodica iz čoveka izvlači ono najbolje, te da snove niko ne može da nam uzme.

Kriza koja je pogodila Jelenu i Novaka desila se pre nekoliko godina, kada je Đokovićeva karijera naglo uzletela, piše blic.rs. U tim izazovnim trenucima, kada je Novaku trebala podrška, Jelena je morala da odluči da li će ga ispratiti i pojavila se sumnja u budućnost. Sve su, međutim, ubrzo rešili.

Komentari. (0)

Loading