Iznenađujuće stvari koje niste znali o Kejti Holms

Autor:

17.12.2016 20:34

Foto:

Foto:



Kada je jednom prilikom novinar upitao 37-godišnju glumicu koji savet bi dala sebi u doba kada je bila dvadesetogodišnjakinja ona je imala simpatičan odgovor:

- Nisam mnogo drugačija sada, nego što sam bila sa 20 godina. I dalje kupujem previše farmerki.-

Kejt sutra puni 38 godina i tim povodom magazin Vogue otkriva manje poznate detalje iz života slavne glumice.


Bila je zaljubljena u Toma Kruza kao tinejdžerka

Kao srednjoškolci gotovo svi smo imali idole o kojima smo potajno maštali. Ni Kejti nije bila drugačija. Dok je odrastala u Ohaju zidove njene sobe su klasili posteri sa likom slavnog glumca.

-Mislim da svaka devojčica mašta o svom venčanju. Nekada sam sanjala da me oženi Tom Kruz .- rekla je 2004. godine.

Nekoliko meseci kasnije par je započeo emotivnu vezu.

A photo posted by @closerweekly on Nov 18, 2016 at 6:28pm PST

Kada je dobila ulogu u tinejdžerskoj drami " Dawson’s Creek " odbila je da leti za Los Anđeles jer je baš tada igrala glumila u školskoj predstavi. Producenti su bili šokirani i pitali se ko je ta devojka koja je zbog školske predstave odbacila svoj san da postane glumica. Međutim Kejti je bila istrajna u odluci da ne ode, a ulogu u filmu je ipak dobila.

Izuzutno je bliska sa sestrom

-Veze između moje sestre i mene je telepatska. Kad razmišljam o njoj znam da će me ubrzo pozvati. Važno je da kroz život imamo ljude koji nas podržavaju, sa kojima smo bliski toliko da možemo da ih pozovemo u bilo koje doba noći.. - bila je iskrena glumica.

Kejt je oduvek jako dobro znala šta su joj priorieti u životu pa je odbila ulogu u filmu "Buffy the Vampire Slayer" jer joj je ponuđena u vreme kada joj je obrazovanje bilo na prvom mestu.

A photo posted by Not Blondies (@notblondies) on Dec 15, 2016 at 1:38pm PST

Komentari. (0)

Loading